|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudna reakcija
24.8.2007 9:02:34   
Tia27
Naš Anej(1 leto) je začel hoditi k varuški, kamor je hodila tudi njegova sestrica in za lažje uvajanje smo poslali zraven sestrico, da mu je lažje.Pred tem sem jaz imela operacijo in sta bila oba dva pri babici in dedku,ker pač ati ima službo,jaz sem bila pa dva dni v bolnici.Z malim sva bila nerazdružljiva,dojila sva se do njegovega 1 leta,torej odstavljen je cca 14 dni.Bila sem mu zakon.
In kje je zdaj moj problem:mali noče k meni, raje sili v naročje babici,atiju in sem tako šokirana da sem se ful zamislila,kar joka če je kdo zraven,ko ga jaz vzamem npr. babici sili nazaj k njej v naročje,čist sem obupana,sram me je ko mi to dela,a je to ker je začel hodit k varuški,al zato ker me ni dva dni bilo z njim??Men nič več ni jasno,ker pri starejši sestrici kaj takega še nisem doživela,kaj naj naredim,predvsem me zanima če se je kateri že to zgodilo,hvala za nasvete in lep dan ter lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čudna reakcija
24.8.2007 9:07:41   
aluš
Veš, otroci so si zelo različni. Jaz se (zaenkrat) ne bi obremnjevala s tem. Mislim, da maj ko boš delala paniko, prej se bo uredilo. Je pa res tamali v kratkem času doživel toliko kar konkretnih sprememb, da ni nič čudno. Prej je bil čist tvoj oz. ti čist njegova, zdaj pa konec dojenja, pa bolnica, pa varuška. Si se mu najbrž mal zamerila, pa se mu boš tud "odmerila", verjemi mi.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 9:49:31   
muki1
Ne vem, kako funkcionirajo njihovi možgančki, ampak to je doživela tudi moja mama, ko je sestra ( ko je bila še dojenček) morala v bolnišnico. Ko jo je mama prišla obiskat v bolnico, se je obrnila vstran od nje in se silila v naročje k medicinski sestri. Mamo je od žalosti skoraj kap zadela.
Ne se sekirat. Bo že minilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 10:25:58   
sončnica13
Ja kot so ti že predhodnice napisale-kaj veš kaj si on misli.
Nam je tud mami večkrat pravila kako je bilo ko je morala biti sestra v bolnici (stara je bila malo več kot 2 leti) in ko je odhajala domov z obiska pri njej ji je rekla zakaj jo ne mara. Na žalost si najbrž tudi tvoj najbrž to tako razlaga. Ampak saj bo kmalu videl, da ga imaš rada in bo pozabil na to.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 11:04:27   
živa
Užaljen je. Morda ti bo pomagala/te potolažila naslednja tema:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1795188&mpage=1&key=&#1795281

Lp,

živa

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 11:28:28   
Naja31
Jaz sem lansko leto poleti morala ostati v bolnici čez noč zaradi čiščenja. Sinko je bil star 15 mesecev in to je bila prva noč, da sva bila narazen. NAslednje popoldne ko sta me z možem prišla iskati sploh ni hotel k meni v naročje. Oklepal se je moža, mene ni šmirglal 5%. In me je prizadelo. Ampak ga je potem zelo hitro minilo.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 12:39:32   
Tia27
hvala punce,za tolažbo,sem imela občutek da sem edina na svetu ki to doživljam,ja tud z mojo  mamico sem se slišala,pa mi je rekla da je to zagotovo zamera, da je jezen name in da tako pokaže,pravi da ga bo minilo,upam da hitro,saj je pa ja moj mali pikec pokec ki ga ima mami poleg njegove sestrice najraje na svetu.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 14:42:31   
srki
Po mojem je tudi užaljen, ker si ga kar tako na brzino odstavila. Otroci vejo in čutijo več, kot si mislimo.

Ne bit preveč žalostna, čeprav vem, da ti ni bilo lahko, meni bi bilo tudi v dno duše hudo. Pa bo minilo.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?