|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudna bolečina
2.3.2005 22:26:39   
Barbara L
LP

Sem v 29 tednu in zadnje čase me prav čudno začne boleti okoli spolovila - saj ne vem povedati ali je bolečina v mišicah ali v tistem delu medenice. Bolečina sicer po nekaj minutah izgine, sam je vseeno to malo čudno. Sem bila na pregledu in je vse O.K.

Ima katera podobno izkušnjo? Gre mogoče za širjenje in pripravljanje telesa na porod?

Aja, nimam spolnih odnosov, tako da ta razlog odpade.

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čudna bolečina
3.3.2005 7:09:30   
CIPRESA
Ja Barbara L tudi mene to boli, pa ne samo občasno kar zelo velikokrat sploh takrat, če veliko sedim, čutim kot bi imela otiščanec, pa ritne kosti in trtica tudi bolita - radosti nosečnosti - kaj moremo.
Po moje ni to nič hudega, ker je tudi z mojim :duda: za enkrat vse vredu.

LP CIPRESA

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čudna bolečina
3.3.2005 7:11:49   
Mina1
To je normalno sedaj bolj proti koncu, mene je vse bolelo dol v dimljah (a sem prov napisala:zmeden:), pa sem se do konca nosečnosti zredila normalno dobrih 10 kg, torej nič posebnega, le da sem bolj drobna in je verjetno teža naredila svoje.

Mene je :duda: pristiskal na en živec tam spodaj in sem mislila, da bom kar dol padla.

Zdrži do konca, sej bo;), vse to spada k nosečnosti in tako.

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   čudna bolečina
3.3.2005 13:02:35   
nita

Počasa se verjetno že spušča in medenične kosti se širijo - bolj boš šla proti koncu, bolj boš to čutla.

L.P. Anita:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   čudna bolečina
3.3.2005 13:19:50   
sabini
Mene tud full boli oz. dol tišči pa sem v 3ot. Začel se mi je pa okrog 27t tko da dolgi sprehodi odpadejo pa pravi gin. da to ni nič da se širi.Saj res čudno kako je to lahko normalno mene skoz boli samo če sem pri miru me ne.:((

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?