|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črtica??
13.6.2007 10:55:09   
sabi
lep pozdrav!!
Lepo bi vas prosila,če mi poveste ali katera v mojem albumu kaj vidi?Hvala za odgovore.

Popravljeno!Uporabljajte male črke!

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 13.6.2007 14:19:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: črtica??
13.6.2007 11:01:56   
amaya
Zakaj se vedno matrate s temi testi?user posted image Naredi CB

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 11:04:08   
tamala_82
sabi, v tvojem albumu vidim 2 slikci, gor pa test user posted image
na testu pa žal samo ena črtica ... user posted image
mogoče malo slabo vidim ... ne vem niti, kje iskat drugo črtico, ker ne poznam testa user posted image kater test si pa to delala?

SREČNO!!! user posted image

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 11:18:03   
Mbee
naredi clear blue pa boš zihr!!držim pesti!!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 11:21:37   
kepica
Kaj pa je to za en test? Vse je rozauser posted image  Jaz sem imela nekaj podobnega v prvi nosečnosti in a veste kje se je pokazala druga črticauser posted image  Pod unim modrim trakom. Je sploh ne bi videla, če nebi testa čist razstavla, ker me je zanimal, zakaj moder trak stran štrliuser posted image  Potem sem šla še po CB in je bil močen+. Tako da predlagam, kot vse ostale, CB. Pa velik sreče in javi rezultat.
Lp,kepica

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 11:23:56   
Felicity
Jaz tudi vidim samo eno črtico, žal.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 11:36:58   
veronical
Jaz pa pravzaprav zelo slabo vidim, slika je motna, vendar, ko sem bila v drugo noseča, sem uporabila test baby check mini in mi je pokazalo zelooo rahlo, komaj komaj vidno roza črtico, mislim ,  res sem mogla kar nekaj časa v test gledat, da sem jo vidla in sem bila noseča.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 11:52:03   
bekyca
Jaz je nikjer ne vidim.  Žal user posted image
Se pa podpišem pod kepico in amayo. Dajte punce bit bolj pametne in uporabljate bolj zanesljive oz. vsaj bolj VIDNE nosečniške teste....to vse skupaj je en zmazek, se sploh ne spoznam user posted image . Cenovno pa tudi ni takšne razlike, da tega ne bi zmogle.

Poskusi in javi rezultat, ti pa držim pesti za jasen odgovor! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bekyca -- 13.6.2007 11:54:41 >

(odgovor članu veronical)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 12:08:54   
mlavla
mislim..da se tole v živo vidi čisto drugače..probi slikco prilimati v kakšen drug album (saj tukaj je slika zelo majhna)
Tudi sama sem imela pred nedavnim podobno težavo? Spraševala sem se kaj pomeni čisto rahla črtica?! No, pri meni je to pomenilo nosečnost..kasneje sem uporabila CB (da sem se prepričala) in mi je pokazal zelo močen +!!
Držim pesti da tudi ti zagledaš močniuser posted image ?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 12:42:35   
Mbee
mlavla kako to da imaš tako pozno prvi pregled?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 13:33:04   
mlavla
pri moji G je v navadi, da naroča med 8- 10.tednom..pač se mi bo zelo vleeeeeeklo

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 13:44:12   
Katy\o/
Če je tole First Sign test, mi ni jasno zakaj je vse roza. Po moje je nekaj s testom narobe, al pa si ga narobe uporabla. V slednje mal težko vrjamem. Jst sm namreč tud delala First Sign test, pa je blo pod kontrolno črtico vse belo. Rajši poskusi CB kot vse svetujejo in pravijo da je najboljši. Pa srečno!

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 13:56:13   
Shuka
Vse je roza ker je to tak test, po 5 minutah izgine roza barva ostanejo le črtice, ena zagotovo, če sta dve je super, če ni nobene je test neveljaven. Sabi ti pa drugič izostri sliko ali zoomirajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Po kolikem času si pogledala test?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 14:44:10   
Ancy
Kaj pa če bi še enkrat naredila test, glede na to da je res zelo grdo spackan...... preveč roza.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 17:22:15   
koala
Drage moje poznam ne samo en primer, ko tudi CB ni dal razjasnjenega odgovora, če je najbolj reklamiran test, še ne pomeni da je najbolj zanesljiv.

Sabi jaz žal druge črtice ne vidim, a ti že zamuja? In a je test delan z jutranjim urinom?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2007 18:27:47   
Lupita
Pri meni je CB pokazal rahlo črtico, in sicer pred pričakovano M, potem se je pa vlilo. Tako da ni rečeno, da se je motil test, lahko da je bil SS. Tako mi je tudi G rekla. Ker sta mi dva testa kazala črtico, pa še preverit sem  dala, da ne bi vse skupaj slučajno domislila domišljija.

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?