|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čokoladno rjav izcede
3.7.2008 18:04:07   
loveforever
pozdravljene. sem v sedmem tednu, in sem ravnokar dobila čokoladno rjav izcedek. kar veliko ga je drgače me pa samo v križu štiha. naj pokličem g je katea to imela. nekaj sem že prebrala da so nekatere šle na pregled in dobile tablete dabroston,... nekatere pa pravijo da se ste tem niso obadale. punce pomoč prosim!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čokoladno rjav izcede
3.7.2008 18:07:04   
Taula
Jaz bi šla na pregled oz. ugrenco. Ko se jaz krvavela sem šla k moji G, dala mi je Dabroston+uz je naredila. Ko sem drugič krvavela sem šla kar na urgenco, naredili so mi UZ in prašali če že imam tablete.
Srečno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2008 19:13:30   
sunny24
Loveforever, držim pesti, da je vse v redu, pejdi se pokazat in bolovanje s počitkom ti ne uide!!!!

Takšen izcedek imam tudi jst, kljub dabrostonu. Traja pa že cel teden. Upam, da bo tokrat vse v redu.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2008 20:02:11   
milla
Jaz sem imela tak izcedek v prvi nosečnosti in sicer v 8. tednu. Takoj sem šla h G in dobila Dabroston in počivati sem morala en mesec in pol. K sreči se je vse dobro izteklo, zdaj gremo že v drugo!

Pojdi do G. Držim pestiuser posted image !

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2008 20:21:32   
mihi78
Kar se pojdi pokazat k svojemu G ali pa na urgenco!
Držim pesti, da bo vse OKuser posted image

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2008 20:52:10   
Naja30
Kar na urgenco pojdi.
Tudi jaz sem imela izcedek in to dvakrat v času, ko bi morala M imeti. In samo en dan malo. Mi je G rekla, ko sem jo klicala, da če bo še naslednji dan ali če ga bo več, naj pridem. Ker ga ni bilo, pol nisem šla. Pa svetovala mi je počitek in nič težjega dvigovat.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2008 21:01:57   
nanika*
Pozdravljena,

ne bi te rada strašila, samo pri meni
se je tudi zacelo s čokoladno rjavim izcedkom
in na žalost končalo s SS.
Tako da hitro do G...pa drzim pesti,
da bo vse ok...

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2008 22:12:41   
*Junona*
Loveforever, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image , da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu nanika*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2008 7:05:37   
pepa6
Jaz sem imela tak bolj svetlo čokoladno krvav izcedek v 7. tednu, in nisem smela nič dvigovat, v glavnem sem mirovala do 10. tedna, pol sem šla delat, in se mi je spet pojavil. Od 7. tedna sem jemala Dabroston, pa do 12. tedna, ves čas, do konca nosečnosti sem bila v bolniški. Vzroka za takšno "staro" krvavitev niso našli. Domnevajo pač, da se je plod zelo nizko vgnezdil, in z rastjo zarodka, so se poškodovale okolne kapilare in je prišlo do krvavitev. Sem pa ves čas nosila nizko otroka, tudi posteljica je bila nizko ležeča. Sedaj pa imam še 5 dni do PDPja in je z otrokom vse ok. Priporočam ti, da se greš vseeno pokazat ginekologu.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2008 13:32:10   
loveforever
pozdravljene! no sem šla  k g. in hvala bogu je vse ok.  do izcedka je prišlo najverjetneje zaradi  preobremenjevanja, preveč dvigovanja  ni pa nič hudega. mi je naredila pregled, in je rekla da je z plodom vse ok.  tudi srček že lepo utripa. nisem dobila nič tablet, samo rekla je da naj čim več bom v ležečem položaju, torej naj počivam. no hvala bogu je rekla da na dopust pa ka rnaj grem daa mi malo plavanja po morju ne bo nič škodilo!:user posted image  tako da sem kar vesela.

sedaj imam potrjeno nosečnost, materinsko knjižco pri sebi in bom začela uživati nosečnost.

aja pa sem dobila prvo slikco od UZ pa je nikjer ni nevem če je ni sestra v kartonu pozabila.. srčno upam da jo na naslednjem pregledu 8.8.2008 dobim nazaj.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2008 13:52:16   
sunny24
No, super da je vse v redu! Si vsaj pomirjena!!! user posted image user posted image user posted image

A izcedke še imaš?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.7.2008 14:24:49   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: nanika*

Pozdravljena,

da bo vse ok...

Lp

Se podpišem.

(odgovor članu nanika*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.7.2008 16:23:57   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: nanika*

Pozdravljena,

da bo vse ok...

Lp

Se podpišem.

Sej pri meni je blo tut dvakrat že tako, ampak po moje bo vse ok, ker ko se enkrat vidi srček veselo utripati, je veliko manjša možnost, da gre kaj po zlu. Vse bo ok, boš videla. Moj user posted image je imel v drugi nosečnosti zelo, zelo počasen utrip + izcedek sem imela, tako da je bilo očitno nekaj narobe.

Kar pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.7.2008 10:31:35   
čipka
tudi sama sem imela približno tak izcedek v 5,6 tednu..no samo da je vse uredu..lepo nosečnost želimuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?