|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čisto zmedena...
21.11.2007 21:04:21   
jagodinka
Pozdravljene!
Prosim vas za mnenje in morda vzpodbudo.
Avgusta sem imela ss v 7. tednu nosečnosti.
Septembra sem bila na odstranitvi pregrade.
Z mozem pridno delava na user posted image .
Moj ciklus je dolg 29 dni, zadnjo menstruacijo sem imela 23.10., torej bi jo morala dobiti vceraj. Ampak jo nisem. drugace imama user posted image  kar redno, le prva po odstranitvi pregrade ja malo zamujala.
Pocutim se cudno - utrujena, zaspana, malo bolj izrazito vonjam, cuden obcutek v zelodcu ( ne ravno slabost, ampak nekaj podobnega), napete prsi in nenavadno spikanje v spodnjem delu trebuha (ne tako kot pred menstruacijo).
Malo prej sem naredila test, ki v prvih 10 minutah ni pokazal nic, vrgla sem ga v kos, a mi hudic ni dal mira. Kasneje sem ga potegnila iz kosa in videla rahlo (da ze bolj rahla ne more bit) drugo crtico.
In zdaj sem cisto zmedena....
Kaj ve mislite?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čisto zmedena...
21.11.2007 21:06:03   
pikica36
naredi jutri še en test, ker rezultat po 10 min. ni več veljaven, vsaj tako piše v navodilih.
želim ti da ugledaš++++

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 21:07:43   
baguSka
Malo prej sem naredila test, ki v prvih 10 minutah ni pokazal nic, vrgla sem ga v kos, a mi hudic ni dal mira. Kasneje sem ga potegnila iz kosa in videla rahlo (da ze bolj rahla ne more bit) drugo crtico.
In zdaj sem cisto zmedena....
Kaj ve mislite?

Naredi ga z jutranjim urinom...

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 21:12:01   
Anonimen
Čisto enako se je zgodilo danes meni, samo da je črtica se pokazala po cca. 7 minutah-čisto svetla! jaz upam, da ti si nosečka, zase pa da nisem,ker si trenutno ne želim še 1 dojenčka! Sicer pa sem šla test delat zaradi istih znakov kot si jih ti napisala! Bom pa jutri ali pa čez 2 dni ponovila test! Zate držim pesti da bo user posted image ! Zase pa skoraj ne vrjamem, da bi bila lahko noseča(smo imeli vedno kondome), ampak mi ti znaki čudni niso dali miru! pa sporoči, me zanima kako bo pri tebi! kdaj boš ponovila test?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 21:14:36   
jagodinka
Če bom lahko zdržala, bom test naredila čez dva dni, da bo rezultat bolj siguren. Če pa ne bom dovolj vztrajna pri nedelanju testa, pa ga bom nardila juri zjutraj.
Vsekakor pa vam sporočim rezultat.
Hvala.
Lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 21:17:24   
Andromeda
Jagodinka, kako to mislis da v prvih 10 minutah ni pokazal nič? Kaj se ni pokazala niti ena črtica ali je bil -? Kateri test pa si delala?

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 21:18:44   
Anonimen
Ja, zjutraj naredi test. Vso srečo. user posted image

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 21:26:20   
jagodinka
No sem se narobe izrazila - v prvih 10 min se je pkazala ena crtica. Delala sem pa CB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 21:29:20   
Andromeda
Počakaj do petka, če lahko user posted image in ponovi test z jutranjim urinom. Sicer pa piše v navodilih, da rezultat po 10 minutah ni veljaven. Ampak nikjer pa ne piše, da mormo to jema tstrogo resno in da je 100% user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 21:34:14   
jagodinka
Sem se odločila, da počakam do petka in naredim test zjutraj, če seveda prej ne pride user posted image .
Držite pesti.
Rezultat vam seveda sporočim.
Lp.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 21:35:51   
tinkamiška
držim pesti jagodinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2007 22:22:03   
lelaval
Držim pesti

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2007 23:39:18   
polaris
Tudi jaz močno držim pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
22.11.2007 7:06:01   
murkica
Jagodinka držim pesti, da ne bo prišla user posted image  in da bo prišel samo en debel plusek.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.11.2007 9:53:15   
jagodinka
Če bi danes odpirala novo temo bi bil naslov ŠE BOLJ ZMEDENA...
Nisem mogla potrpeti in danes zjutraj naredila test baby check mini.
Najprej se je pokazala le ena črtica, po 5 minutah pa še čisto rahla druga.
Ni bila tako zelo rahla kot sinoci, ampak se vedno je rahla...
Upam da je to dober znak...
Kaj ve mislite?
LP.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.11.2007 9:59:12   
tinkamiška
jagodinkauser posted image , te bom po ritiuser posted image

moraš malo počakat, pa nardit CB, ker men je samo ta test pokazal in nikol narobe. BC pa me je že enkrat zafrknil...dej počakaj do jutri in naredi CB, če si nosečka bo tako pokazalo ne? ti, ti, ti neučakankauser posted image

držim pesti!

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 16
22.11.2007 10:02:26   
jazzz27
Ja mogoče bo bolje, da še jutri enega narediš, al pa danes zvečer...s CB. mislim, da je najbolj zanesljiv...je pa res, da tudi z drugimi pokaže, tako, da če je bila rahla črtica, se pravi, da si lahko user posted image .
Držim pesti zate jagodinka!

Neposredna povezava do sporočila: 17
22.11.2007 15:55:08   
jabi babi
pri meni je bilo isto.le rahla črtica,ampak sem bila noseča,vsak dan je bila močnejša....ampak sem potem imela avgusta ss v 12 tednu.sedaj čakam rezultat po prvem poizkusu.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.11.2007 16:34:39   
ajam27
Če ti je test pokazal + (čeprav je bil komaj opazen) si verjetno user posted image . Držim pesti.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.11.2007 16:38:49   
trinity22
držim pesti i navijam zate

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.11.2007 16:41:34   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka

Kaj ve mislite?

Da se mi je zdelo, da ne boš počakala na petek.user posted image user posted image user posted image Ampak po pravici povedano, tudi jaz ne bi!user posted image

Naredi še kakšen CB, pa če bodo še nejasnosti bi jaz šla naredit krvni test.

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

Neposredna povezava do sporočila: 21
22.11.2007 18:47:21   
jagodinka
Takole sem se odločila.
Doma imam namreč še en baby check mini, ki ga bom uporabila v nedljo zjutraj - upam, da bom zdržala do takrat.
in če še ta pokaže tisto ta drugo črtico (pa če bo še ne vem kako rahla), grem v ponedeljek v labaratorij.

Tale črtica danes me je nekoliko bolj prepričala v verjetno nosečnost, saj se je pokazala po  minutah. sem pa na internetni strani tega testa (baby check mini) prebrala sledeče:

"Če ste noseči, se v roku petih minut v okencu pojavita dve rožnati črti. Če je koncentracija hormonov zelo nizka, se rožnata testna črta (T) obarva zelo počasi. Zato vam priporočamo, da pred dejanskim preverjanjem rezultata počakate 10 minut, saj se le na ta način lahko prepričate, da hormon v urinu ne obstaja in da niste noseči. "

"Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva. "

Optimizem mi vliva tudi to, da znaki (spikanje v jajcnikih, utrujenost, zaspanost, izrazitejsi vonj, obcutek podoben slabosti, ...) niso izginili, ampak so še vedno prisotni.

Če zdržim do nedelje,vam poročam takoj ko naredim test. Če pa me bo premamilo prej, boste pač prej izvedele.

Hvala.
LP
Jagodinka

(odgovor članu nicnic)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.11.2007 19:06:07   
nalepkica
držim pesti!!!!
tako zate kot tudi zase, sem na istem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
22.11.2007 19:08:12   
jagodinka
No potem tudi jaz drzim pesti zate, pa se za vse druge, ki so v podobni situaciji.

(odgovor članu nalepkica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.11.2007 19:11:34   
Majuska
Podoben štos s testom sem imela tudi jaz ... katerega si uporabila? CB je najboljši. Tudi znake sem imela podobne, tako da poskusi ponovno čez dan ali dva. Zjutraj, s prvim urinom.

Želim da bi ugledala en ornk plusek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?