jagodinka
|
Takole sem se odločila. Doma imam namreč še en baby check mini, ki ga bom uporabila v nedljo zjutraj - upam, da bom zdržala do takrat. in če še ta pokaže tisto ta drugo črtico (pa če bo še ne vem kako rahla), grem v ponedeljek v labaratorij. Tale črtica danes me je nekoliko bolj prepričala v verjetno nosečnost, saj se je pokazala po minutah. sem pa na internetni strani tega testa (baby check mini) prebrala sledeče: "Če ste noseči, se v roku petih minut v okencu pojavita dve rožnati črti. Če je koncentracija hormonov zelo nizka, se rožnata testna črta (T) obarva zelo počasi. Zato vam priporočamo, da pred dejanskim preverjanjem rezultata počakate 10 minut, saj se le na ta način lahko prepričate, da hormon v urinu ne obstaja in da niste noseči. " "Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva. " Optimizem mi vliva tudi to, da znaki (spikanje v jajcnikih, utrujenost, zaspanost, izrazitejsi vonj, obcutek podoben slabosti, ...) niso izginili, ampak so še vedno prisotni. Če zdržim do nedelje,vam poročam takoj ko naredim test. Če pa me bo premamilo prej, boste pač prej izvedele. Hvala. LP Jagodinka
|