|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čisto vse daje v usta
30.6.2006 11:18:57   
Olivija
Živjo,

naša desetmesečnica me spravlja na rob obupa.Čisto vse daje v usta, če je na travi se pase (dobesedno), če je na pesku izbira najlepše kamenčke ali pa praska fasado s hiše user posted image . "NE" ne pomaga, ker se samo reži. Hoče biti pa stalno na tleh, kjer se potem sama odplazi kamor ji paše.
Naša ta velika tega ni nikoli počela, tako da me zanima, kdaj jo bo minilo???
Smo že premišljevali, če ji slučajno kaj manjka, kakšen kalcij user posted image  a je to samo faza?
V glavnem stanovanje je totalna bomba, ker stalno gledam kaj bo ušpičila (trenutno spi, jaz pa mal k seb prihajam).

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čisto vse daje v usta
30.6.2006 11:27:22   
Mojca P.
Nas bo star 2 leti, pa se ga to se vedno drzi. Vse oblize in da v usta in NE niti slucajno ne pali. Pediatrinja je rekla, da je to normalno in, da je prav da uporablja vsa cutila kar se da dolgo. S tem, da se nas se vedno slini (kar naj bi bilo do 3 leta baje tudi cisto noramlno), kar mene skoraj se bolj moti, ker sem ze totalno sita tecnih slinckov.
Skratka nisem ti v nobeno tolazbo, a ne?! Mine pa, brez skrbi...

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2006 11:41:46   
Olivija
Pozabila sem vprašat, ali so kamenčki ali trava kaj škodljivi, če jih pogoltne? Oz. pozimi bodo bolj lego kocke problem.
Slini se pa ne,vsaj zaenkrat.

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2006 11:49:09   
diva 4
Moj je čisto isti .Sedi v bazenčku pa se nagiba čez rob in trga travo in jo jeuser posted image .Je ni stvari ,ki je nebi poskusil.Kar ima v roki to ima tudi v ustihuser posted image .Aja , star pa je 1 leto.Imam pa še hčerko staro 3 leta , pa ni nič nosila v usta.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2006 11:53:03   
ZARA
Zara je (26 mes) pojedla že vse živo (pesek, trava, listki razni) od mravlje naprej...Ja, pa obvezno mora vsakič sproti vse prelizat, če ne ne doseže dnevne norme svinjarije...pojma nimam kolko časa to traja, upam da ne več dolgo...imam pa občutek, da je s tem lizanjem prav zasvojena...ko ji zmanjka "artiklov" se loti kar svojih prstov, pa drugače nima navade...

lpk

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2006 12:44:02   
Primoza
To je samo faza. Mine.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2006 9:13:53   
Anonimen
Oz. pozimi bodo bolj lego kocke problem.

Lego kocke ne bodo problem, če boš kupila take, ki so primerne otrokovi starosti. Če ne gre cela v usta, je tudi pogoltnit ne more.

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2006 10:27:34   
marcela
Moj sin je do treh let dajal v usta surov fižol, nikjer ga ni smelo bit. Nekoč sem ga našla v plenici v blatu, ga je telo izločilo user posted image  user posted image  user posted image .

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2006 10:50:09   
jankobananko
11 mesecev, isti problem - v usta nese čisto vse, sem že našla v plenici popolnoma celo iglico od borovca, zadnjič je pojedel kos lubja, nakar je bruhal, trave in rožic je pojedel že za manjši travnik, kamna tudi videt ne sme...Ko bi stvari samo lizal, bi še prenesla, ampak on bi vse pogoltniluser posted image  

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2006 15:19:09   
Olivija
bodo zagotovo problem, ker imamo še eno triletnico, ki ima lego kocke. Tako je pri drugem otroku, jasno da to pri prvem otroku ni problem, ker ta večja pri tej starosti ni imela lego kock.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 2.7.2006 15:21:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.7.2006 15:24:34   
Olivija
čisto te razumem, samo lizanje res ni problem. Danes je pojedla že kar nekaj cvetov in malo trave user posted image . Je pa tako, da je Julija naš mali požeruh, čeprav je zelo suhcana ima apetit za dva. Mogoče je pa to s tem povezano?

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?