Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 7:10:47
|
|
|
|
Primoza
|
Če mu nočete zažgati riti ne perite banje z vnetljivimi tekočinami. Drugače pa se vsa čistila lepo sperejo z vodo, izjema so kaki abrazivni praški, ki pa se itak ne uporabljajo za čiščenje banje. Če pa že hočete očistiti banjo po naravni poti, lahko vodni kamen odstranite s citronsko kislino "citronka".
|
|
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 7:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
saj vem, da se lepo sperejo, samo malo pa vseeno ostane. In ker se kopa vsak dan, mi to ravno nekak ni. Vodnega kamna še nimamo, ker je nova banja. Kaj pa je to citronka? A tisto, ko seo včasih dedki si dajali malo v čaj, ko je v taki rumeni mali škatlici? Sicer sem hotela iti pogledat v kkašen Sanolabor, ker imajo tam ponavadi naravne stvari, samo sem najprej hotela vas vprašati, da vidim, če obstaja kaj dobrega. PA na šprico bi imela
|
|
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 7:26:45
|
|
|
|
Primoza
|
Ja citronska kislina je tista v rumeni škatlici. Odstrani vodni kamen. Seveda pa greš lahko tudi po komercialni pripravek, seveda je cena večja.
|
|
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 7:31:11
|
|
|
|
Anonimen
|
a pa ta citronka se še da kupiti? A v Sparu imajo? Kje?
|
|
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 7:42:54
|
|
|
|
Primoza
|
NAPITEK - CITRO 500g 3,39 EUR 812,38 SIT CITRONSKA KISLINA ZA PRIPRAVO NAPITKA Okus: LIMONA GORIMPEX d.o.o./LJUBLJANA obstaja.
< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.7.2007 7:43:54 >
|
|
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 8:06:49
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh a pa ta citronka se še da kupiti? A v Sparu imajo? Kje? seveda se jo da kupiti. imajo jo v vsaki trgovini. imaš jo tudi v večjem pakiranju. jaz jo uporabljam pri pripravi bezgovega sirupa.
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 8:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko uporabiš tudi kis... glede vonja pa ne vem...
|
|
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 10:12:24
|
|
|
|
solatja
|
proti vodnemu kamnu je kis (lahko ga uporabljaš tud za wc in čiščenje skoraj celega stanovanja), drugače se pa od Froscha (ki ima vsa čistila okrog 98% biološko razgradljiva) kupi čistilo za kopalnico. pa še na šprico je!! kupiš ga pa v vsakem dm-u, pa mislim, da ga imajo tudi že v nekaterih večjih supermarketih. ma pa Frosch tud pralne praške ipd., kar lahko uporabljaš, če se ti gre za večjo eko osveščenost (in ne sam za ritko tvojega otroka ) je pa pri teh naravnih čistilih treba pustit nekoliko dlje časa, da delujejo (tudi kis)...
|
|
RE: čistilo za čiščenje banje na naravni bazi 27.7.2007 10:43:03
|
|
|
|
arielca
|
Ja, če hočeš na šprico, si pa kup šprico pa zmešaj citronko in vodo pa pošpricaj . Sicer je pa Frosch res OK pa še ne smrdi.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.