Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 17.8.2007 9:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz imam isti problem... 35 m2... svetovali so mi, naj probam s kisom, nisem še poskusila... zna bit pa problem, ker lepilo ne gre rado stran, če sploh gre! upam, da uspeš spravit stran!
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 17.8.2007 9:31:42
|
|
|
|
Tanik
|
sem slišala za kis ampak še nisem probala. če boš kaj ugotovila kako ščistit javi, če pa kaj poštudiram pa jaz javim. hvala.
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 17.8.2007 9:51:56
|
|
|
|
mojsoncek
|
za lepilo: razredcilo, nitro ali pa cistilni alkohol... za fugirno maso pa ne vem, ker smo mi ploscice spucali kar z mokro krpo, se preden se je fugirna masa dobro strdila.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 17.8.2007 9:52:26 >
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 23.8.2007 13:48:34
|
|
|
|
žabar
|
poskusi dobit čistilo KERAKLIN, z njim gre odlično. Sam sem ga tri leta nazaj uspešno uporabil. Dobil sem ga pa v Merkurju, kjer so prodajali ploščice. Lp
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 23.8.2007 16:29:48
|
|
|
|
ursi
|
Za čiščenje fugirne mase potrjujem, da je najboljše čistilo kis. Resnično učinkuje!!!!
|
|
|
|
RE: čiščenje zasušenih ploščic (fugirna in le... 23.8.2007 22:19:44
|
|
|
|
Skaana
|
Moja sodelavka uspešno uporablja razredčeno varekino za čiščenje fug - da v pršilo, pošprica in pobriše. Pravi, da gre v nulo dol.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?