|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje tuš kabine
17.8.2008 21:48:21   
Piškotka~
Zanima me s čim čistite tuš kabino, tist vodni kamen, pa ostanke od mila...? Sedaj uporabljam čistilo univerzalno Frosch pa ni ne vem kaj. Hvala za odgovore in lep pozdrav vsem
Piškotka~user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 19.8.2008 12:53:32 >

Mamica Luku in Maticu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tUŠ KABINA -ČIŠČENJE
17.8.2008 21:58:01   
Anonimen
Cilit mi je najbolj všeč, sploh ta tanov k se ful počasnej kamen nabira.

(odgovor članu Piškotka~)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2008 22:47:23   
anckabancka
Kar z Arfom zdrgnem vodni kamen.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2008 22:50:59   
bumerang
Po tuširanju uporabnik obriše stene s krpo in na stenah ni ne kamna ne mila ne česa drugega, vsako čiščenje s čistili odpade. Krpa visi na zgornjem robu tuš kabine.
Parkrat letno pa šipo očistim s paro.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 9:17:55   
KRTR
jaz uporabljam cilit bang...in je ka vredu...matra me edino robi in kotički na spodnjem robu kabine..nikakor jih ne morem očistit v nulouser posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2008 9:31:03   
babyboooom
pravjo da je najbolj če v vedro z vodo zliješ dva deci kisa in s to smrdljivo mešanico pomiješ.

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2008 10:41:48   
TRIŠ
Najboljše čistilo za kopalnice,tuš kabine in ploščice je čistilo KOLPASANuser posted image .Zmočiš pošpricaš,obrišeš z viledo in splakneš in vse se sveti kot novo.Pa ne delam v Kolpi ,da ne bo pomoteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2008 10:57:29   
Gina
Jaz sem odkrila, da je mercatorjev prašek za odstranjevanje vodnega kamna (anti kalk)ful fajn. Jaz ga sicer kar nalijem na stene od tuš kabine, pustim delovat par minut in samo splaknem, niti malo ni treba drgnit, no mogoče samo obrišeš z gobico, tisto že. Prej sem se pa z ajaksi pa arfi pa ciliti pa froshi mučila, pa ni bilo za nikamor. MOj ima še boljši sistem, ker mu gre ful na živce rob od spodnjega dela tuš kabine, pa se mu včasih mal prebliskne, pa kar tisto čistilo za wc školjko not nalije, tisto tudi spuca ko šus brez drgnjenja.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2008 12:40:43   
Anonimen
Uporabljam Cilit bang ... oz. jaz okrog omivalnikov in wc-ja z njim pomijem, tuš je pa domena mojega dragega user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2008 14:30:31   
Piškotka~
Hvala za odgovore- smo šči kar po Cillita:)

user posted image

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2008 18:36:48   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Po tuširanju uporabnik obriše stene s krpo in na stenah ni ne kamna ne mila ne česa drugega, vsako čiščenje s čistili odpade. Krpa visi na zgornjem robu tuš kabine.

se strinjam.

kdor čisti s čistili, s katerimi samo pošpricamo in obrišemo mora vedet, da so to zelo agresivna čistila. pustimo okolje, o tem drugič! uničujete namreč zaščitni sloj ploščic in tuš sten, čistilo samo splaknete in ne odstranite v celoti in to morate vedno bolj pogosto delat. začaran krog. ploščic vsaj nekaj let ne bi smeli čistit s tako agresivnimi čistili. krpa mora zadoščat.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2008 21:36:09   
robinzon
Tisti nedostopni robovi se pri tuš kabini zelo lepo očistijo s staro zobno ščetko + čistilo.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2008 8:31:10   
Eca
Jaz bi dodala še to....tista plesen, ki se rada naredi na silikonu pri tuš kabini pa gre dol z Bref desinfection (ali nekaj takega). Dam gor na krpo in namžem črne fleke par minut, pa splaknem s tušem. Čistouser posted image . No, pa Cilit je zakon.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2008 8:35:40   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Kar z Arfom zdrgnem vodni kamen.

tudi jaz.
včasih pa še s cilitom našpricam. ampak nikol ne moreš čist u nulo spucat. to šele opazim, ko se grem naslednjič tuširat user posted image .

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2008 13:12:56   
upajoča
Res je najboljši čistilo od Kolpasan, vendar ga nimajo povsod in zato moram iti v Merkurja. Sem pa probala eno čistilo od DM, pa pušča take rdečkaste lise, je ful grdo. Sem pa opazila da zadnje čase je zelo veliko kamna v vodi. Me pa še nekaj zanima kako lahko silikon odstraniš in potem nanovo zasilikoniraš, ker je ratal ful grd in me zelo moti.
lp Upajoča 

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2008 13:23:30   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: upajoča

Me pa še nekaj zanima kako lahko silikon odstraniš in potem nanovo zasilikoniraš, ker je ratal ful grd in me zelo moti.
lp Upajoča 

Star silikon dol spraskaš, s kakšnim ostrim predmetom, izvijač.... in potem je prlac za nov silikon. To je pred kratkim moj mož naredil.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2008 17:50:37   
malania
Mi uporabljamo Cilit (uni pol prozoren, pol plav), je fajn, ker kapljice hitro dol zdrsijo ko se tuširaš. Moraš pa tudi malo energije vložit - pošpricat, obrisat/zdrgnit z mehko gobico in šele nato splakniti, ne samo pošpricat in splaknit. Tiste nedostopne dele pa s tisto plastično ščetko, ki ima palico (ročaj).

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2008 18:14:59   
urška
smac proti vodnemu kamnu. pa malo domestosa, po vogalih, če se slučajno naredi kje plesen. 

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2008 23:46:23   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Tudi midva se trudiva s čiščenjem na ta način. Vedno nama sicer ne uspe, ker se včasih mudi, ampak je res učinkovito, če vsak sproti počisti za seboj. Kis ali limona tudi delajo čudeže. Pred tem sem uporabljala varekino za polivanje in ni bilo treba "nič drgnit" in verjetno zeloo onesnaževala s klorom.

200% MAMI

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?