Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 14:48:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 15:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čistim z milnico z gobico za teflon, obrišem s krpo, suho ali vlažno, kar imam pri roki, če pa ni preveč umazana, pa samo zbrišem s krpo. Ni kot novo, ampak čisto čedno. Lp
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 16:36:20
|
|
|
|
cukr07
|
Čistim s čistilom za steklokeramične plošče od DM-ja in gobico za teflon. Nikoli ne rabim ne vem kako drgnit pa gre vsa umazanija lepo stran.
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 17:06:52
|
|
|
|
2.2.
|
jaz sem pa kupila čistilo v hoferju za steklokeramične plošče in je supeer
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 18:06:22
|
|
|
|
trnuljčica
|
Z DM-ovim sredstvom za steklokeramične plošče. Ne rabim drgnit. Uporabljam vsak dan po kosilu, sicer se madeži zasušijo. Lp
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 30.1.2008 7:53:46
|
|
|
|
qwasy
|
Mimogrede, kje lahko kupim "strgalo" za steklokeramiko? Kako pa sploh ta reč izgleda?
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 30.1.2008 8:00:21
|
|
|
|
luka jan
|
Strgalo sem jaz vidla povsod tam, kjer prodajajo steklokeramične. Izgleda kot ono strgalo za krompir lupit. Sicer pa ga še nisem iskala, kak Merkur ga že ima po moje.
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 30.1.2008 9:42:56
|
|
|
|
katra55
|
Jaz jo čistim s čistilom Mr muscolo. Najprej jo obrišem z mokro krpo, nato namažem s čistilom in zdrgnem s strgalom ter obrišem s papirnato brisačko. Jaz sem strgalo dobila zraven, imajo jih pa tudi v Merkurju.
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 1.2.2008 10:16:49
|
|
|
|
lev76
|
Če mi je kaj skipelo, najprej na suho podrgnem s strgalom,...potem nakapam malo čistila Astonish za steklokeramične plošče in zbrišem s suho papirnato brisačo.Potem je kot nova spet . Mi je celo mama rekla zadnjič, da je moja kuhinja vedno tako lepo čista (seveda,če pa nič ne kuham med tednom v njej ).
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.