Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 14:48:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 15:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čistim z milnico z gobico za teflon, obrišem s krpo, suho ali vlažno, kar imam pri roki, če pa ni preveč umazana, pa samo zbrišem s krpo. Ni kot novo, ampak čisto čedno. Lp
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 16:36:20
|
|
|
|
cukr07
|
Čistim s čistilom za steklokeramične plošče od DM-ja in gobico za teflon. Nikoli ne rabim ne vem kako drgnit pa gre vsa umazanija lepo stran.
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 17:06:52
|
|
|
|
2.2.
|
jaz sem pa kupila čistilo v hoferju za steklokeramične plošče in je supeer
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 29.1.2008 18:06:22
|
|
|
|
trnuljčica
|
Z DM-ovim sredstvom za steklokeramične plošče. Ne rabim drgnit. Uporabljam vsak dan po kosilu, sicer se madeži zasušijo. Lp
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 30.1.2008 7:53:46
|
|
|
|
qwasy
|
Mimogrede, kje lahko kupim "strgalo" za steklokeramiko? Kako pa sploh ta reč izgleda?
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 30.1.2008 8:00:21
|
|
|
|
luka jan
|
Strgalo sem jaz vidla povsod tam, kjer prodajajo steklokeramične. Izgleda kot ono strgalo za krompir lupit. Sicer pa ga še nisem iskala, kak Merkur ga že ima po moje.
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 30.1.2008 9:42:56
|
|
|
|
katra55
|
Jaz jo čistim s čistilom Mr muscolo. Najprej jo obrišem z mokro krpo, nato namažem s čistilom in zdrgnem s strgalom ter obrišem s papirnato brisačko. Jaz sem strgalo dobila zraven, imajo jih pa tudi v Merkurju.
|
|
|
|
RE: čiščenje steklokeramične plošče 1.2.2008 10:16:49
|
|
|
|
lev76
|
Če mi je kaj skipelo, najprej na suho podrgnem s strgalom,...potem nakapam malo čistila Astonish za steklokeramične plošče in zbrišem s suho papirnato brisačo.Potem je kot nova spet . Mi je celo mama rekla zadnjič, da je moja kuhinja vedno tako lepo čista (seveda,če pa nič ne kuham med tednom v njej ).
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?