|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje pred selitvijo
17.1.2011 15:01:55   
neika
pozdravljene, počasi me čaka tole čiščenje. Seveda se punce ponujajo, da bi pomagale, a kot nalašč so bolne, in jih ne bi matrala. Vem, da se moram najprej lotit oken, da vsaj taprvo svinjarijo dol očistim, ampak me je že zdaj strah tistega razmazovanja oziroma miljonkratnega menjavanja vode in krp. Kak načrt?

pa saj vem, da me mora vzpodbuditi to, da bo potem vse sijalo, samo ko se pa spomnim, koliko je to dela, pa user posted image user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje pred selitvijo
17.1.2011 19:05:20   
Anja25
Ja in? Namesto, da bi bila vesela in pljunila v roke pa jamraš. Vsi, ki smo bili na tem smo bili samo veseli, da imamo kaj čistiti, oz. smo z veseljem čistili, ker veš da boš potem v lepem, svojem...

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2011 19:08:38   
podjetnica
IZVIRNO SPOROČILO: Anja25

Ja in? Namesto, da bi bila vesela in pljunila v roke pa jamraš. Vsi, ki smo bili na tem smo bili samo veseli, da imamo kaj čistiti, oz. smo z veseljem čistili, ker veš da boš potem v lepem, svojem...
Podpis.

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2011 19:44:28   
lunka1
Jaz ti predlagam, da najprej dobro sčistiš tla - poskusiš čim več prahu spravit ven. Ko sem se jaz poleti selila v stanovanje, je bil ravno prah največji problem (no, mi smo adaptirali od A do Ž... vse, ker sva kupila staro stanovanje in sva komplet vse menjala, vključno z novihi estrihi in stenami in je bilo res veliko prahu...). Metla, sesalec, metla, sesalec... Ko bodo tla čista in suha, potem bi se jaz na tvojem mestu šele spravila pucat vse ostalo. Ker dokler imaš prah v stanovanju in ostalo svinjarijo po tleh, potem to potuje po luftu in seveda tudi po oknih...

.. moj predlog.

(odgovor članu podjetnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2011 23:40:33   
Anonimen
Najemi čistilni servis...

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2011 7:49:15   
Anonimen
Jaz sem predkratkim čistila 240 m2 nove hiše in še 80 m2 stanovanja. Se mi je že mešalo. user posted image

Za okna - kupi tisto "britvico" k je za čistit okna - z njo spraviš dol ostanke ometov in takšne stvari. Potem pa stekles in tisti brisalec. Po hiši sem jaz naprej ful preselala, potem pa začela pomivat po tleh. Vodo sem skos menjala, ker drugače samo razmažeš ves prah. Po omarih sem najprej posesala, potem še pobrisala.

Sej kar gre ko se enkrat spraviš. Meni je bila bolj muka preselit vse obleke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2011 7:49:55   
Anonimen
Aja, pa še to - nisem imela nobene pomoči, občasno je pomagal le partner.

(odgovor članu neika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2011 11:45:45   
Andromeda
Jaz okna lepo očistim po nasvetu moje babice (najprej pa z eno krpo prah z robov spravim) - čistilo za steklo in časopisni papir. Okna se svetijo kot nova...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.1.2011 11:46:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2011 18:40:39   
neika
hvala za vse nasvete, "predvsem" tiste od Anje o jamranju. Ko boš ti delala na dan 12 ur, potem pa še družino porihtala in zidala hišo, ti pridem čestitat!

spraševala sem o nasvetih, kako se lotiti zadeve, in ne, kako se je izogniti. Očitno tudi ta forum postaja zbirališče zagrenjenih oseb, ki se obesijo na vsak stavek, ki jim ne paše.

danes sem se lotila stekel in res pomaga samo časopisni papir in kis, vse ostalo je pacalo. Ostalo bo moralo počakati na vikend, ker ob 6 zvečer je že tema, ko pridem domov.

< Sporočilo je popravil neika -- 18.1.2011 18:43:53 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2011 7:11:07   
Hope2
Danes so čistilni servisi bolj prijazni denarnicam. Ob večjih selitvah, polnem delovnem času, otrocih.... je res škoda energije, živcev... še za čiščenje. Selitve so že same po sebi stresne, četudi greš v lepše- na svoje (sori ampak meni je to zelo butast komentar, in potem greš še v novo zgrajeno hišo, pa te še tam več čiščenja čaka, lahk samo 1 mesec pucaš, ko prideš iz službe domov.).
Ponudbo pošlji večim servisom, ali daj kak oglas, da se javi kaka čistilka, gospa brez službe.... zmeni za zamerno ceno in naj počisti. Lahko ti vsaj počisti tista dela, ki ti vzamejo največ dela in ki so ti najmanj všeč, ti pa ostalo. 

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.1.2011 7:12:16 >

(odgovor članu neika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2011 7:29:22   
tinaaja
Neika, moj je bil zelo pameten in je reku, da bo on v 2 urah hiso generalno spucal - po celostni obnovi. No se je kaj kmalu premislil, ko je eno okno pucal eno uro in mi dal zeleno luc za cistilke user posted image
In so bile vredne vsega denarja - dve sta pucali 10 ur, ena pa se en da prej 6. jaz pa sem imela 26 ur za moji punci.. Mi imamo cez 20 oken dve kopalnici - pa odkrito receno - obe sta profesionalki in meni ne rata tako kopalnice spucat kot njima in se ukvarjam z idejoda se zmenim za ciscenje na 14 dni. Kuhinjo sem si recimo sama spucala, ker mi je to ljubse in sem cisto uzivala v tem.. Pac sva locila, kaj naj oni in kaj midva. In se enkrat - vredno je bilo!
Kot nasvet pa - za gladke povrsine ala ploscice sem sla kupit Aiax, neka modra tekocina z vonjem po rozah floral fiesta al neki tazga.. ful lepo spucalo in disalo lepo user posted image Od cistil sta zeleli se bang, ornazen. Ostalo pa krpa, casopis in roke user posted image Pa srecno!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2011 21:36:17   
scarlett_
Jaz ti tudi predlagam, da če boš sama čistila najprej začneš s tlemi, pa potem vse ostalo .. sicer je pa danes res veliko žensk, ki pride sčistit, pa niso tako visoke cene ..mogoče jo pokličeš samo za tisto, kar ti je najtežje .. Jaz sem jo pri vseljevanju poklicala ravno za okna.
Pa veliko sreče! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.