|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje okenskih šip
1.12.2007 11:00:18   
piškotka
Bolj kot jih čistim, bolj so razmazane!! S katerim čistilo, krpo, papirjem, ... jih čistite??? Js bom znorela, ko posveti sonce, so čisto poflekane in razmazane.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje okenskih šip
1.12.2007 11:08:26   
Jančika_
Gospa, ki mi jih je očistila nazadnje (to je moje najbolj osovraženo gospodinjsko opravilo), jih je brez čistil - najprej z mokro mikro krpico, potem pa jih je zdrgnila do suhega s suho bombažno krpo. Prisežem, da še nikoli nismo imeli tako lepih šip. Danes je točno en mesec, odkar jih je zglancala (ja, za 1. november smo imeli pri nas generalkouser posted image ) in so še vedno tipi topi.

(odgovor članu piškotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2007 12:15:31   
cukr07
Jaz jih pomivam s Steleksom in kuhinjsko brisačo, pa mi nikol ne ratajo flekaste in razmazane.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2007 12:28:50   
arielca
Jaz pa uporabljam stelex in časopisni papir. In nikoli jih ne čistim, če se v šipe upira sonce, ker so takrat flekaste.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2007 12:36:13   
sneška_
Stelex ali pa Čisto in kuhinjska brisača. Pa bolj često ih pobrišem in nikoli niso umazana.

Najdojenček

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2007 13:12:05   
Peteršilj
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Jaz pa uporabljam stelex in časopisni papir. In nikoli jih ne čistim, če se v šipe upira sonce, ker so takrat flekaste.
[/quot
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz delam tako

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2007 13:49:36   
TejkaPK
Jaz tudi upaorabljam Stelex (oz. katerokoli čistilo za steklo; meni so vsa enaka; nazadnje sem kupila Mullerjevo znamko pa je tudi ok) in kuhinjskoe brisače. Nikoli niso šipe flekaste.

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2007 15:24:02   
malecka
najprej z mokro mikro krpico, potem pa jih je zdrgnila do suhega s suho bombažno krpo.

In to je to user posted image user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2007 15:59:08   
Anonimen
Jaz jih pa čistim z ajaxom za steklo in mikrokrpico, ter z tisto gumico za šipe potem potegnem, ob straneh še z papirnato brisačko in to je to. So čista k suza. Ravno danes so bla spucana v spalnici in niso nič flekasta. Jih pa ne smeš čistit ko so topla oz. ko se sonce upira v njih. Meni je to najlažji in najhitrejši način pridt do čistih oken.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2007 16:25:39   
Anonimen
najprej z mokro mikro krpico, potem pa jih je zdrgnila do suhega s suho bombažno krpo.

Jaz isto, s tem da sem danes namesto bomžane cunje uporabila papirnato brisačo. user posted image

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 12:47:49   
pikecpokec
ja, ampak papirnata brisača je najboljša tista klasična od palome, temnordeča, malo groba. tista, no, ko je wc papir tud tak (v šoli smo ga meli).

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2007 15:15:50   
bamby
Jaz jih potem, ko jih že pomijem, zbrišem z brisalcem za steklo. Okna -bleščeče  čista user posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.12.2007 12:25:27   
honey
Ponavadi jih čistim z brisalcem za steklo in Mullerjevim čistilom za okna - tistim koncetratom. Mi je pa tudi v redu mikro krpica, če brisalca nimam pri roki. Ampak nazadnje sem tudi jaz pucala šipe v soncu in sem klela zraven ko user posted image  in sem jih šla naslednji dan še enkrat pucat. Dvojno delo, ampak izučil me pa je user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.12.2007 20:56:42   
mala pikica
Jaz jih tudi čistim s stelexom in papirnatimi brisačami. S tem, da vse papirnate brisače niso v redu, tiste bolj poceni puščajo muceke. Pa nikakor jih ne čistim, ko po njih sije sonce. Se Stelex prehitro zasuši, potem pa se ga z brisačo več ne da obrisat.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2007 16:26:07   
Mojc
Navadni kis zmešan z vodo je najboljše in najbolj ekološko čistilo. Do suhega osušim in fleke dol spravim pa z navadnim časopisnim papirjem, ki ni preeč potiskan s slikami (ja, ga je že težko dobitiuser posted image ).

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2007 20:56:37   
Anonimen
Voda s prilom, jarom, podrgnem z mokro brisačo, grem čez s čistilcem za steklo, nato pošpricam še s Stelexom, še enkrat s čistilcem za steklo, ob kraj, ko ostane sledi kapljic obrišem s suho krpo in to je to.
Lp

(odgovor članu piškotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.