Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje medvedkov......... 7.11.2008 21:39:27
|
|
|
|
piščanc
|
jaz dam vse pliškote v pralni stroj in sušilec pa so kot novi no razen tiste s kakšnimi mehanizmi
|
|
RE: čiščenje medvedkov......... 7.11.2008 21:49:47
|
|
|
|
*piškotek*
|
Tudi jaz sem vse pliškote oprala v pralnem stroju - so čisti, kot novi. Med njimi so bili tudi medoti Me to you V sušilca jih sicer ravno nisem dala, ampak pomoje bi tudi to šlo.
|
|
RE: čiščenje medvedkov......... 7.11.2008 22:01:24
|
|
|
|
klavdiy4
|
operi jih v pralnem stroju ....jaz sem vse medoje do sedaj, kar sem jih prala,,... sicer pa si me spomnila, da moram oprat -jevega medoja ME TO YOU, ki ga ima v avtu in se je zaradi sonca prenesla modra barva iz dišeče smrečice nanj.... Toda ta medo je tako majhen, da ga bom morala oprati na roke....
|
|
|
|
RE: čiščenje medvedkov......... 7.11.2008 22:04:56
|
|
|
|
kokoska007
|
lahko jih pereš. ampak raje pozimi, ko se kurijo in so radiatorji ful vroči. drugače se ne presuši dobro in lahko smrdijo po vlagi. tega vonja se potem težko znebiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?