|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje kože
5.4.2006 14:00:47   
Anonimen
no mene pa zanima da kdaj se je vašim user posted image  čistila koža na obrazu.
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje kože
5.4.2006 16:35:09   
Teja N
Timotej je ratal ves pikast okoli enega meseca in je trajalo kake 4 tedne.
Nik pa sploh ni bil nič mozoljast.

Lp
Tejauser posted image

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2006 16:39:34   
Anonimen
od enega do 3 mesecev

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 17:12:36   
jasnica
Moja je že en teden čisto pikasta po obrazu in vratu, mi je kar čudna, ker je imela prej tako lepo kožo. Baje tam do tretjega meseca izgine. Upam!

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 17:26:38   
Bonnie_RR
moj je dobil mozoljčke po obrazu približno pri 3 tednih, izginili pa so mu nekje po 14 dneh. Pri vsakem previjanju sem mu samo umila obraz z vodo, brez krem in podobnega (to počnem še danes). Sedaj pri 1 mesecu in pol ima pa že spet lepo mehko in nežno kožo brez mozoljčkov. 

(odgovor članu jasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2006 18:01:15   
lelaval
Moja je dobila malo pred prvim mesecem ful mozolčke in so izginili nekje v 3 tednih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2006 20:00:08   
Antigona
Obrazek se ful hitreje sčisti mozolčkov, če ga pucaš z fiziološko ali pa s kamilicami...

Lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2006 21:26:21   
Nej
Anej še zdaj nima čiste kože. Prvi mesec je bil ful pikast, potem je imel nekaj časa čisto kožo. Okoli 3 mesece pa so se mozolji spet pojavli, nato je bilo spet vredu, zdaj pa ima spet takšne drobne pikice po obrazu. V glavnem naš še nima čiste kože pa je star 4,5 mesece. Seveda pa nima več tako izrazito kot prvi mesec.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

SPANJE
riba5

KDAJ GRE SPAT VAŠ DOJENČEK

19.00 (24%)

20.00 (38%)

21.00 (22%)

22.00 (8%)

KASNEJE (5%)

PREJ (2%)

Število vseh glasov: 205

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!