|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čiščenje fug
10.3.2008 9:33:01   
Sandrin
kako se lotite čiščenja fug?

sama sem kupila neko sredstvo, namenjeno prav temu pa se ne obnese najbolje user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čiščenje fug
10.3.2008 9:37:37   
ona
na kolena,pa drsat....se najbolj obnese,pa z navadnim čistilom za tlauser posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2008 11:17:48   
popi
Poizkusi iz vodo in varekino.Pa zobno ščetko in drgnit.Meni se je obneslo.
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2008 12:52:55   
bumerang
Super so tiste gobice, ki delujejo nekako kot radirke. Jo namočiš v vodo in potem samo po fugi nekajkrat potegneš.
Jaz sem jih kupila v Hoferju par tednov nazaj, so jih imeli v akcijski ponudbi (v eni škatli jih je bilo cca. 6) in sem vse porabila, ker se nekako zribajo, čeprav na fugi ne ostane ničesar. Super očistijo, tudi samo lise.
Če imaš pa bele fuge, jih pa namaži s pecilnim praškom, v katerega daš par kapljic vode. Pol pa samo z vatirano palčko potegni po fugah, da ne boš umazala cele ploščice.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2008 14:15:27   
honey
No, mene pa zanima, kako naj sčistim fuge, ki so zamazane s tistim finim prahom, ko je malar strope brusil? Poskusila sem tako, da sem polila celo kopalnico z vodo in jo zdrsala s krtačo, z vodnim sesalcem, na kolena in z gobico, vsak teden poribam po tleh (se bolj malo uporablja, je otroška kopalnica), pa imam še vedno fuge sive ne modre user posted image

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2008 14:25:34   
kakteja
Jest sem si pred mesecem dni očistila fuge z Ajax lemon praškom ( je v rumeni približno 30cm visoki valjasti embalaži). Šla sem na kolena in sproti posipala fuge, zobno ščetko sem namakala v vodo in z njo drgnila fuge. Se kar namatraš ampak pol so fuge tko lepo bele. Če mate pa drugo barvo fug pa probajte s čim podobnim.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2008 16:21:27   
Muca Copatarica
Na kolena, pa cilit bang na gobico in drgnit, dokler ne bodo čiste.

(odgovor članu kakteja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 17:55:25   
Kaštrun
voda + pralni prašek => poliješ po tleh + ščetka = čisto bele fuge (vsaj pri meni)

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2008 9:12:28   
mala zirafa
Viakal je najboljši.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2008 19:11:03   
krfjolca
Kaj sem vesela, da imam povsod sive fuge user posted image . Niti enkrat jih še nisem šla čistit.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2008 17:24:58   
BONI*
Tudi sive fuge se lahko grdo umažejo. Na kolena, sirkovo krtačo v roke, obično čistilo za tla, zdrgnit in nato pomit. Tako delamo mi.

Boni

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2008 20:15:38   
MOJCA 56
MR. MUSKOLO ,KI JE ZA ODMAŠITEV CEVI VLIJ V MAJNŠO POSODICO IN ZTRDO ŠČETKO PODRGNI PO FUGAH IN MALO PUSTI. POTEM POBRIŠI S ČISTO VODO. LP

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2008 8:28:12   
taši84
js kr z gobico, mam pa eno čistilo iz eurospina k je prov za kopalnice in z njim tut kad spucam. imenuje se dexal.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu MOJCA 56)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2008 9:46:53   
ninataja
Sirkova krtača, to je prava stvar za fuge.

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.