Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čišča - koliko časa traja? 31.5.2005 14:45:12
|
|
|
|
ZARA
|
Pri meni 8 tednov...
|
|
|
|
čišča - koliko časa traja? 31.5.2005 14:45:18
|
|
|
|
Mina1
|
Pri meni je trajalo tole skoraj 1 mesec, malo po malo. Prvo M pa sem žal dobila glihkar:((, pa tako luštno je bilo brez M in tako. (rodila pa sem 18.2.) pa-pa Mina1
|
|
|
|
čišča - koliko časa traja? 31.5.2005 15:52:32
|
|
|
|
Flip
|
Jaz sem rodila 14.3 in sem imela 6 tednov cisco.Zdaj cakam M....ker ne dojim vec...Pravis da je zraven nekaj strdkov? Tole zna bit sumljivo...Vsaj potelefoniraj mal G. in povprasaj...Ne skodi...Lahko da ti je kak koscek posteljice ostal notri pa morajo to ocistit zarad moznega vnetja...
|
|
|
|
čišča - koliko časa traja? 31.5.2005 17:31:45
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz sem jo imela natanko 3 tedne.
|
|
|
|
čišča - koliko časa traja? 31.5.2005 18:30:45
|
|
|
|
t_t_y
|
Tudi pri meni je bilo nekaj časa tako, zdaj pa izgleda, da je konec, je pa tudi 4 tedne in pol.
|
|
|
|
čišča - koliko časa traja? 31.5.2005 20:08:58
|
|
|
|
patty
|
Meni se zdaj, v šestem tednu, počasi končuje. Se je pa pojavljala ravno tako kot pri tebi - nekaj dni nič, potem spet sveža kri ... Mogoče se preveč naprezaš. Poskušaj malce več počivati, čeprav je ob novorojenčku to utopija. Strdki pa niso nič hudega, tudi pri meni jih je bilo nekaj. Pozdravček, Patty
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?