BONI*
|
Moj Luka (jutri bo star 1 mesec) ga že tretji dan na veliko sračka. Noče jesti. Naj povem, da ga za enkrat še dojim. Čez dan bi kar naprej spal, pa mu ne pustimo, ker potem ponoči ne bi. Je pa sposoben prespati tudi 5 ur ne da bi se vsaj malo zbudil in nakazal, da je lačen. tudi ko ga mi zbudimo (previjemo, žgačkamo, čistimo noska, hodimo na okoli,...) deluje to le za kratek čas. Čim ga dam na prsi, spet zaspi. Najprej zagrabi bradavico, kot da že cel teden ne bi jedel, parkret potegne in že spi. Čez dan še nekako gre. Ponoči pa je noro. Zbudi se sicer po 3-4 urah, potem pa lahko dojenje traja celo večnost,tudi 1 uro, pa se ne naje. Ves čas ga moram drezati, ker takoj zaspi. Če pa ga odstavim je jok. Vem, da je še lačen, ker ko sem mu ponudila stekleničko, je pa pojedel še dobrih 80 ml, potem pa po 20h min pestvanja zaspal. :(:zmeden:. Sploh ne vem več, kaj narediti. Smo mislili, da se je končno unesel, ker smo 1 teden že prav lepo funkcionirali-pridno jedli in spali, sedaj pa spet novi problemi. Jutri imamo prvi pregled pri pediatru in me je že prav strah, kaj bodo rekli. Bojim se, da ne je dovolj. Drugi problem pa je potem ta, da mi tako ne izprazni prsi in imam ves ča čisto polne, da kar ven teče. Pa bolijo in kar pekoče zbada okoli bradavic pod kolobarji. Potem pa ves čas s črplko okoli strašim in se počutim kot molzna krava. Bojim se, da mi bo slej kot prej začelo mleko upadati ker s tem izčrpavanjem nikamor ne pridem. Lp,:zmeden2: & :( Boni & Luka:zaspan:
|