Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 26.9.2005 21:42:24
|
|
|
|
Anonimen
|
v Kranju v Mega Outletu(ne vem kako se točno napiše)
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 26.9.2005 22:11:21
|
|
|
|
polona2
|
Pupica, glede na to, da živiš blizu meje(no, ja...), je vseeno, če se zapelješ do Beljaka, imajo jih v Salamandru, pogledaš si jih lahko na njihovi spletni strani Salamander.at, izbira je vsekakor večja, trgovino z otr. čevlji imaš tudi nasproti H&M-a v Beljaku, Humanic je pa par deset metrov stran.
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 27.9.2005 10:21:50
|
|
|
|
Pupica
|
ninny in polona2 HVALA. Tiine nogice vama bodo zelo hvaležne za te info!!! Se ji namreč zelo potijo nogice, smo že vse nogavičke zamenjali, pa je očitno le tako toplokrvna
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 1.10.2005 1:34:55
|
|
|
|
bivka
|
Pupica, moram te razočarati. Z možem sva bila v Trstu in si nisva mogla pomagati, da najini princeski ne bi kupila Geox baby teniske. Res so luškane, ampak opažam, da se ji nogice v njih vseeno spotijo, pa sicer sploh nima težav s potenjem. Opazila sem celo (no to se je zgodilo 1x), da so se zoknčki obarvali v sv. rjavo barvo-takšne barve je notranjost tenisk (usnje). Lp, B
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 1.10.2005 11:47:40
|
|
|
|
janaja
|
videla sem jih v alpini v merkatorju sam v ljubljani v šentvidu pomoje bi jih tud mogli met v kranju sam a niso brez opetnice
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 1.10.2005 12:18:48
|
|
|
|
Pupica
|
A res bivka? Ne morem verjet? Jaz sem samo cicibanke kupovala(no preden je hodila, še kakšne za šmek ), ampak se ji noge zelo potijo. V Geox, pa na se ne bi, ker so tako narejene...vsaj mislila sem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?