Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 26.9.2005 21:42:24
|
|
|
|
Anonimen
|
v Kranju v Mega Outletu(ne vem kako se točno napiše)
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 26.9.2005 22:11:21
|
|
|
|
polona2
|
Pupica, glede na to, da živiš blizu meje(no, ja...), je vseeno, če se zapelješ do Beljaka, imajo jih v Salamandru, pogledaš si jih lahko na njihovi spletni strani Salamander.at, izbira je vsekakor večja, trgovino z otr. čevlji imaš tudi nasproti H&M-a v Beljaku, Humanic je pa par deset metrov stran.
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 27.9.2005 10:21:50
|
|
|
|
Pupica
|
ninny in polona2 HVALA. Tiine nogice vama bodo zelo hvaležne za te info!!! Se ji namreč zelo potijo nogice, smo že vse nogavičke zamenjali, pa je očitno le tako toplokrvna
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 1.10.2005 1:34:55
|
|
|
|
bivka
|
Pupica, moram te razočarati. Z možem sva bila v Trstu in si nisva mogla pomagati, da najini princeski ne bi kupila Geox baby teniske. Res so luškane, ampak opažam, da se ji nogice v njih vseeno spotijo, pa sicer sploh nima težav s potenjem. Opazila sem celo (no to se je zgodilo 1x), da so se zoknčki obarvali v sv. rjavo barvo-takšne barve je notranjost tenisk (usnje). Lp, B
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 1.10.2005 11:47:40
|
|
|
|
janaja
|
videla sem jih v alpini v merkatorju sam v ljubljani v šentvidu pomoje bi jih tud mogli met v kranju sam a niso brez opetnice
|
|
|
|
RE: čevljčki geox- Kje na Gorenjskem? 1.10.2005 12:18:48
|
|
|
|
Pupica
|
A res bivka? Ne morem verjet? Jaz sem samo cicibanke kupovala(no preden je hodila, še kakšne za šmek ), ampak se ji noge zelo potijo. V Geox, pa na se ne bi, ker so tako narejene...vsaj mislila sem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezenČeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
5 mesecevdejziImeli ste...samo dojenje/AM (
55%)
1 obrok goste hrane (
31%)
2 obroka GH (
14%)
več? (
1%)
Število vseh glasov: 144Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!