|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   četrti(4.) februar 2007
20.9.2007 22:15:02   
urskula
Pozdravljene mamice,ki ste rodile na četrtega februarja ali samo februarja.Prav zanima me koliko nas je,kako napredujejo vaši malčki.Sedaj so stari 7 mesecev.Jaz imam sinka po imenu Matic.Rodil se je 4. 2. 2007 ob 2:59 v ljubljanski porodnišnici.Popadke sem lepo predihala,vendar na koncu pa je bilo zelo mučno,ampak,ko sem zagledala tisto majhno toplo štručko sem pozabila na vse bolečine.
Rojstvo je eno tako neponovljivo  doživetje,ki si ga zapomniš za celo življenje.
Mamice oglasite se mi,da bomo skupaj podoživljale srečne trenutke,ki so se nam pričele februarjauser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: četrti(4.) februar 2007
20.9.2007 22:27:25   
thaiss
odprta tema februrčic 07
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1307499

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu urskula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2007 22:38:15   
urskula
Super čestitke!!!!user posted image V kateri porodnišnici?Kako napreduje?Ali že sedi?Moj še ne,drugače je pa full živahen dobrovoljček.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2007 6:45:14   
Margit
Mi imamo tudi Matica, ki se je rodil 5.2.2007. Tudi v Ljubljani. Se pravi, da sva nekje blizu ležali. user posted image
Več o februarčkih in februarčicah imaš pa na temu linku:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1307499&mpage=101

Je čvek o naših otrocih že odprt.

(odgovor članu urskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.9.2007 8:57:58   
urskula
Ciao Margit!!! V kateri sobi si bila v porodnišnici? Jaz sem bila v 4c.Kako ti kaj napreduje tvoj Matic?

Vem,da je že ta tema odprta,ampak je toliko veliko strani,da se komaj znajdem,zato sem odprla novega,ki je bolj pregleden.A ni res?

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.9.2007 9:25:11   
pikecpokec
Živjo!
Naš Gal je tudi rojen 4. februarja 2007, ob 16.54. Sam še ne sedi čisti stoprocentno, drugače je pa ko živo srebro. najrajši leži na trebuhu na parketu in se poganja tko da se vrti okrog svoje osi user posted image . imamo tko lepo zloščen parket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu urskula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2007 9:50:14   
urskula
Živio!!! Sva že dve.Moj se tudi vrti okoli svoje osi,ampak mu desna stran bolj leži,kot leva.Po levi je full počasen,po desni je pa full hiter okoli.Hodiva na RA in pravijo,da je po levi strani malo zategnjen.Vkateri porodnišnici si rodila!?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2007 12:04:41   
Anonimen
Pozdravljena urskula!

tudi jaz spadam med februarčice, 28.2.2007 sem rodila prekrasnega fantka Alena.user posted image Oglasi se nam na temo Februarčki in februarčice 2007, nas je več in klepetamo vse od rojstva naših malčkov!

LP, Jasna

(odgovor članu urskula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2007 15:10:53   
helimaša
čao!

jst sm pa rodila 6.2. Mašo.sm bla tud v lublan in sm bla ful zadovolna.so zlo lepo z mano delal porod pa ni bil težek.tko da same lepe izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2007 20:01:45   
malička
No jaz tud spadam pod februarčke, rodila sem 25.2 2007 3 tedne pred rokom, bilo je zanimivo , hvalabogu da smo meli doma že vse perajt hehe, v petek sem imela ginekologa in mi je rekel u nam pa fajn dol pritiska in ne verjamem da bomo zdržali do konca, ga je pa malo skrbela teža ker je imela sanja le 2380 gramov ob rojstvu in je g rekel da bi bilo fajn če še bebika počaka not vsaj do magičnih 2500 g ampak ne njej se je mudilo takoj ko je slišala da bo prišla počasi ven je pohitela, in v soboto mi je odtekla voda tako da sem v nedelo potem rodila punčko zlato sanjo, napreduje lepo dolga je bila nazadnje 68 težka 7 kg imeli smo par majhnih težavic ki pa smo jih odstranili, drugače pa sem jaz aktivna na marčevkah 2007 kajti tam bi mogla bit hehe, pa lep pozdrav iz mribora

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?