Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čestitke za 'masovno' proizvodnjo 30.11.2010 20:53:57
|
|
|
|
Felicita
|
ok, rabim cca 30 čestitk, ki bi jih naredila sama. ne bi rada da mi to vzame cel vikend, zato sm razmišljala o čem preprostem, sam kake hude ideje pa nimam... rabim pa dokaj male zadevice, recimo 3x4 cm al pa 4x5 cm pa ne bi takih za prepognit, pač samo 'listek' (za k enemu manjšemu darilu, ki ga pripravljam).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: čestitke za 'masovno' proizvodnjo 30.11.2010 22:29:39
|
|
|
|
jullie
|
..js sem tole delala pred leti, ko je sestra potrebovala 20 komadov..iz das mase sem z modelčkom naredila zvezdice, jih posušila in posprejala z zlato..nalepila na rdeč šeleshamer (6x4).. na bel šelshamer sem printala različne praznične verze in nato na vsak šeleshamer nalepila enega..na levi besedilo, na desni pa zvezdica..prva lušno je izpadlo..
|
|
|
|
RE: čestitke za 'masovno' proizvodnjo 1.12.2010 5:43:28
|
|
|
|
čivčiv
|
vzameš barvast papir in na njega z tekočim lepilom narediš dovolj pogoste črte. preden se lepilo posuši, nanj potreseš gres, polento,... Počakaš, da se posuši, razrežeš na poljubne velike kvadrate, kroge,... in nalepiš na prazno voščilnico. uživaj v ustvarjanju!
|
|
|
|
RE: čestitke za 'masovno' proizvodnjo 1.12.2010 8:47:34
|
|
|
|
PinaNina
|
V Dm imajo nekašne foto čestitke, sicer sem ta katalog, ki smo ga prejeli včeraj le bežno preletela. Mi je pa ideja simpatična. Lp
|
|
|
|
RE: čestitke za 'masovno' proizvodnjo 1.12.2010 11:10:14
|
|
|
|
zita
|
jullie, tvoja ideja se mi zdi super, imaš kakšno fotko?
|
|
|
|
RE: čestitke za 'masovno' proizvodnjo 1.12.2010 17:22:09
|
|
|
|
jullie
|
..ti jo zvečer prilepim, ko bosta šla tamaladva spat.. jo moram prvo sploh poiskati..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?