Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 11:33:34
|
|
|
|
Luni
|
Ti češi njo, ona pa tebe. Pa bognedaj, da jo cukaš! Če ima daljše laske in se ji ceflajo, kupi razpršilo za lažje razčesavanje. Evo, to je naš recept ;)
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 11:37:05
|
|
|
|
barni
|
Nasi tutu ni fajn da jo cesem. Mi vendo rece, mami ne me cukat prosim. Ima dolge lase, pa razmisljam da bi jo ustrigla. SPloh poleti ne vem kako bo.
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 11:37:17
|
|
|
|
kajajaka
|
očitno punčko cuka in boli zato ne pusti Naša dvoletnica ima kratke laske (ji še niso zrasli) in je skoraj ne češem - razen z mehko krtaču takoj po kopanju (pranju glave). Ne vidim razloga, da bi jo matrala. Nima razcepljenih last in se ji zato tudi ne cefrajo, tako da ni potrebe. Pa tudi sicer ničesar ne delam na silo. Jaz bi naprimer zelo rada, da bi nosila špangice, pa jih noče in jo zato pustimo na miru. Bo že ko bo hotela. Če pa že meniš, da je otroka nujno česati, ti priporočam mehko krtačko za novorojenčke, pa preko igre - ona naj češe tebe, pa punčke, ti pa malo njo... vse nežno. Ker če ji ni prijetno, jo samo matraš s česnjem. Ali pa jo postriži - s kratkimi lasmi ni skoraj nič dela.
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 11:38:44
|
|
|
|
popi
|
Naša zgodba;Po umivanju nanesemo balzam .Češemo se ,ko smo res skuštrani.Krtačo z velikimi zobčki pa si je hčerka izbrala sama. Za enkrat deluje... lp
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 11:41:59
|
|
|
|
nynna
|
Jaz imam za našo dolgolasko krtačo, ki jo drugače uporabljajo tiste ki imajo lasne podaljške. Res popolnoma nič ne cuka. Če ne bi dobila te krtače bi jo sigurno ostrigla, ker je bilo česanje že prav neznosno. Res priporočam
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 13:36:18
|
|
|
|
tana13
|
kupi razpršilo za lažje razčesavanje katero pa uporabljate?
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 14:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana13 kupi razpršilo za lažje razčesavanje katero pa uporabljate? Naša ima 16mesecev in ima kar dolge laske. To razpršilo sem jaz naročila pri Oriflame in je prav fajn. Čeprav naša ne protestira prav hudo ko jo češem ... se pač potrudim, da je ne cukam pa ona mora imet med tem obvezno kak glavniček v roki, da se tudi sama češe al pa da češe kako punčko.
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 14:01:56
|
|
|
|
Ana009
|
IZVIRNO SPOROČILO: nynna Jaz imam za našo dolgolasko krtačo, ki jo drugače uporabljajo tiste ki imajo lasne podaljške. Res popolnoma nič ne cuka. Kje si jo pa dobila? pri nas se isto noce cesat... ponoci tako spi, da je cisto skustrana zjutraj kot bi imela kilo gela gor... verjamem, da jo res cuka.. najprej jo pocesem dokler lahko, cisto nezno, pol pa primem tisti cop las, ki se cuka in ga posebej pocesem.. pa vcasih je dobro, vcasih ne...
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 14:09:10
|
|
|
|
nynna
|
Frizerka ki dela podaljške mi jo je prodala. Dala sem pa 10 evrov. Pomoje če vprašaša v kakšnem salonu ki podaljšujejolase jo boš sigurno dobila. Jaz nisem mogla verjet in še sedaj ne razumem po kakšnem principu ne cuka.
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 14:12:42
|
|
|
|
nynna
|
Aja pa za ponoči ji naredim eno čisto rahlo kito in se ji manj scefrajo kot če ima spuščene.
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 14:13:02
|
|
|
|
liliana
|
Jaz sem jo pa ostrigla.....no, frizerka jo je... Ker sem ocenila, da ne meni in ne njej ni potrebno neko dodatno nerviranje in jokanje zaradi cukanja pri česanju.....letanja po stanovanju z glavnikov v roki...... Zdaj, ko ima pa kratke lase se pa zelo rada češe......
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 14:22:22
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Jaz sem jo pa ostrigla.....no, frizerka jo je... Ker sem ocenila, da ne meni in ne njej ni potrebno neko dodatno nerviranje in jokanje zaradi cukanja pri česanju.....letanja po stanovanju z glavnikov v roki...... Zdaj, ko ima pa kratke lase se pa zelo rada češe...... mi smo pri tamali isto ukrenil... potem so spet zrasli in smo se zmenil, da se bomo česal, pa je držal 1 mesec, potem je pa sama prosila za ostrižt...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 19:38:57
|
|
|
|
tinula
|
za darilo sem dobila super krtačko: tangleteezer (sicer zdaj vidim, da je za krtačo draaago...)
|
|
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 30.3.2010 20:48:40
|
|
|
|
azzura
|
Punce hvala za nasvete,čeprav sem probala že,da ona mene češe jaz pa njo,ampak ne pomaga.Kaj mi lahko katera pove kje naj kupim sprej ali kakšno pametno krtačko,saj mi jo je žal ostrižt ,ker ima tako lepe laske malo kodrane.hvala
|
|
RE: česanje dvoletne deklice 31.3.2010 8:48:47
|
|
|
|
Luni
|
SPRAY IN KRTAČO DOBIŠ V mULLERJU. sPRAVY JE NJIHOVE ZNAMKE (VIJOLIČAST) ALI PA OD sCHWARZKOPFA (RDEČA PLASTENKA) ups... črke...pa če boš tam, ji še šampon od Fissana kupi (rozast Lillipe, antizipen mora pisat gor)
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
njampita54545katero znamko čokolade imate najraje?????????
:-)milka (
57%)
gorenjka (
8%)
kinder (
15%)
lindt (
19%)
figaro (
0%)
navadno (merkatorjevo,šparovo) (
0%)
Število vseh glasov: 340Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!