|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep
10.7.2008 15:09:06   
pufka
Nonstop berem o tem čepu pa še zdaj nevem kaj je to in kako zgledauser posted image user posted image user posted image

Je to rumeno rjavksta stvar,ki se mi pojavlja na spodnicah al je to kaj drugo? Ta stvar pa zgleda kot smrkluser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čep
10.7.2008 15:28:13   
kristinaj
čep se odlušči in v 24 -48 urah pričakuj da boš rodila...

pri meni je bilo tako, da se je začelo z rahlo krvavitvijo in bolečino,kot menstrualna,ki pa se je stopnjevala ....  na koncu je bila hujše kot popadek ker le ta pride in mine, tisto je pa trajalo celo popoldne do 23,30 ko mi je voda odtekla in so se začeli popadki...ooo kakšno olajšanje ampak ne za dolgo :=))))....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2008 15:28:15   
Anonimen
Živjouser posted image

2 dni pred porodom sem imela majhne krvave flekce na hlačkah in to je blo to. Rdeči smrkli .
Vmes pa hude in malo manj hude popadke:))

Še isti dan sem imela gin. pregled, kjer je potrdil, da čepa ni več, naslednji dan lepo rodituser posted image .

< Sporočilo je popravil poopsika -- 10.7.2008 15:33:59 >

(odgovor članu pufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2008 15:32:41   
Yasminka
Meni se je čep odluščil v porodnišnici - v sprejemni ambulanti. Popadke sem imela pa že 2 dni prej... samo take res rahle.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2008 15:43:36   
CatJa
Ta stvar pa zgleda kot smrkl

Ja, sam moj je bil krvav. Čez tri ure se je mali že cartal v mojem naročju user posted image  To je bilo pri prvem.
Pri drugem ga nisem opazila, ker ga je očitno kar plodovnica odplavila user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2008 15:50:39   
pufka
Ka to se odenkrat odlušči al lahko traja par dni ?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2008 15:55:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pufka

Pri meni je bilo samo en dan, naslednji dan sem pa itak rodila.

(odgovor članu pufka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2008 16:18:11   
Maxica
Pri meni se je prvič čep začel luščiti v torek popoldne, s petka na soboto sem pa rodila. Pri meni je izgledalo tako, da je bilo ogromno ogromno sluzi, tu pa tam kakšna krvava nitka.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2008 17:01:41   
amaya
Meni se je čep odluščil tisti dan, ko sem šla rodit user posted image . No, verjetno sem tisti dan opazila....je pa malo bolj močen beli tok z nitkami krvi....

Srečno

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2008 20:25:34   
maja24
Jest mam pa dones PDP pa se mi čep še zmer ni odlušču pa tut nobenih popadkov nimam,je pa res da mam precej belega toka to je pa tut vse.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 20:55:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2008 22:03:06   
Naja30
Meni se je odluščil cca 10 ur preden sem tamalo imela v naročju. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2008 22:07:37   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pufka

Meni se je luščil dva dni. Dva dni kasneje sem pa rodila.

(odgovor članu pufka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2008 23:10:08   
papica2
Meni se je pa odluščil dve uri pred porodom user posted image . Še takrat nisem verjela, da gre zares.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2008 7:51:55   
pepa6
Maja24 ne sekiraj se, boš že enkrat rodila. Jaz sem danes že 2 dan čez rok, pa nič ne kaže da bom rodila. Nimam popadkov, razen bolj močan izcedek, pa črevesje mi nagaja.Bo že kako.

(odgovor članu papica2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2008 8:08:32   
maja24
Pepa6 zakaj se nam pa ne pridružiš pr julijkah,no ja letos bova rodile to je sigurn,sam kdaj pa nevemuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.7.2008 9:06:42   
pepa6
Jaz bom že enkrat rodila. Mogoče pa se je ginekologinja zmotila pri terminu. Sploh, če nisi imela menstrualnega cikla na 28 dni, pol ti ta termin ki ti ga ginekolog ne drži. No jaz nisem imela normalnega cikla, pred zanositvijo sem ga imela med 38 in 42 dnevi razlike, tak, da če to upoštevam bi bil moj termin okrog 14.7. Pa tud mala je v vsem za 14 dni zaostajala, tak, da mora bit nekaj na tem. Ne sekiraj se. Ne pomaga čisto nič, ker sem že vse živo sprobala, pa tud vsak dan hodim na dolge sprehode, hodim po stopnicah gor in dol, pijem čaje-no ne več, pa ne pomaga.

Vmes, pa da se zamotim, pa kvačkam copatke za našo malo, pa tud oblekico.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?