|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep-prosim povejte
28.10.2008 10:37:50   
mamaemem
živjo,

ponoči se mi je odluščil čep in še sedaj imam rahlo krvavo prozoren sluzast izcedek. Popadke sem imela že na 6 min. pa so se umirili. Sedaj jih imam različno od 5 do 20 min. V porodnišnici so mi rekli naj še čakam,  da se pa že pripravlja. Je imela katera podobne izkušnje? Koliko časa ste doma čakale?

Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čep-prosim povejte
28.10.2008 10:43:48   
Naja30
Ko se je meni čep odluščil, sem imela zelo hitro popadke na 5 minut in sva zelo hitro šla v P. Tam mi je še voda odtekla, ampak popadki so se pa ustavili, tako da so mi čez 3 ure dali umetne. Tako da ti kar počakaj, dokler niso redni popadki ali če ti voda slučajno odteče, takrat pa le pojdi.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2008 10:44:48   
piamaria
meni se je ob 5 h odluščil, sva šla v porodnišnico, v Lj sem bila sprejeta in pogledana ob 9h in sem imela popadke na 5 min, ko me je pogledal gin, mi je odluščil še ostali čep in predrl mehur.
Oblekla sem se, klistir in caramonije ob 11h...v porodno...do dveh sem se odprla in ob 15:10 sem ugledala najlepšega fantička na planetu.
Pri drugem sem odhitela takoj in v dveh urah smo se že dojili brateca.
Mislim, da je tale dan zate gotovo eden najlepših, kar pojdi, pridno dihaj in srečno oberma!!!user posted image user posted image
Potem pa sporoči kako je šlo.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2008 10:48:25   
Anonimen
uh čepek je šel..kmalu bo..srečno in drži se!!!
men je šel čep dopoldne ob pol šestih sem imela zvečer redne popadke,tko nekje 5 ur je bilo vmes...

(odgovor članu mamaemem)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2008 11:18:45   
Luni
Pri prvem otroku mi je šel čep zjutraj ven, zvečer ob devetih sem dobila popadke, naslednje jutro zjutraj sem rodila user posted image .  Se pripravlja, lahko pa traja, so takrat meni rekli, tudi 5 dni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2008 11:26:20   
Cebelica Maja
Meni se je cep odluščil dobra 2 tedna pred porodom. Na koncu pa so mi še umetno sprožili porod, ker sem bila čez rok brez popadkov in skoraj nič odprta.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2008 12:06:56   
blaža
naj ti samo povem, da pri obeh otrocih nisem imela rednih popadkov. So bli na 20 min, na10min, na 3min, na 16 min, na2min, na 30 min,...

ne bi te rada strašila, ma pri prvem sem šla v porodnišnico zaradi takih nerenih popadkov prezgodaj, voda mi ni odtekla, čepa tudi nisem vidla, da bi se mi odluščil in bi ga, če bi se, saj sem bila nanj pozorna, pri drugi nosečnosti, pa mi je hvala bogu odtekla voda, ki če ne bi rodila doma, ki sem čakala redne popadke, pa jih spet ni blo. Pol, ko mi je voda odtekla, je pa šlo v dveh urah, dobro, da smo šli takoj od doma, ki sem morala peljat še ta starejšega h babici in še pol ure vožnje do porodnišnice,...

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2008 12:55:07   
Anonimen
Meni s eje češ odluščil 3 tedne pred porodom.
čep pa ni merilo da bo ženska rodila zdaj.
Uffmjaz če bi čakala prave popadke,bi se jih načakala.Namreč popadkov sploh nisem čutila oz. so bili kot otrdevanje trebuha...Na CTG-ju je kazalo poapdek 150-180 ,moja G dvignila paniko da moram v P in sem šla,tam sem imela potem možnost ali počakamo še ali grem rodit.Sem se odločila da bi rada videla svojega sončka,so mi predrli ovoje,bila sem odprta že 5 cm takrat in čez 2 urci sem držala svojega user posted image

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2008 13:46:47   
pipi
Meni se je cep odluscil 3 dni pred rokom. Sla sem v porodnisnico brez svojih popadkov, se samo pokazat, no isti dan sem rodila, s svojimi popadki.

(odgovor članu mamaemem)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2008 17:27:33   
Anonimen
Oprostite za mojo nevednost.....ampak, kaj je ČEP?

(odgovor članu pipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2008 8:35:42   
Anonimen
Zgleda, da sem vprašale preveč neumno vprašanje, da nisem dobila odgovora.

Hvala vam, zelo ste prijazne!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2008 9:07:43   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oprostite za mojo nevednost.....ampak, kaj je ČEP?

To je taka sluz, ki se drži materničnega vratu in nekako zapira vhod. Upam, da sem ti dovolj jasno napisala. Čep lahko odstopi tudi 2t preden se kaj začne dogajat, zato to še nič ne pomeni. Lahko pa rodiš čez par ur. Je pa tak sluzast in krvavo-rjavo-rumen. In ga je ponavadi veliko. Vsaj pri meni je šel cel na enkrat in je bilo veliko tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2008 9:50:40   
Anonimen
A to se odlušči preden ti odteče voda al kaj?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2008 10:44:28   
papir
meni se je čepek odluščil na soboto zjutraj,ponoči sem pa šla zardadi krvavih sledi.ko sem prišla v porodnišnico mi je babica povedala da to ni kri ampak zelena plodovnica.nisem mela nobenega popadka pa tudi voda ni odtekla.
ti se kar pojdi pokazat-bolj da greš zastonj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2008 14:20:58   
ally79
mene pa zanima, ali lahko user posted image  po tem, ko se odlusci cep? Ali je potem bolj nevarno zaradi okuzb?

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2008 10:30:13   
luna8
a se čep lahko odlušči tudi počasi? ker jaz sem 3 dni ćez rok in imam zdaj malo in rahlo krvav izcedek? Kaj mislite?

(odgovor članu ally79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.11.2008 10:39:37   
ninini
mENI SE JE ČEP ZAČEL LUŠČIT EN TEDEN PREDEN SEM RODILA.PRVI DAN ŠE KAR MOČNO ,DRUGI DAN MAL MANJ POL SEM PA IMELA CEL TEDEN EN DAN NIČ POL PA SPET NO IN PO ENEM TEDNU KONČNO ODTEKLA PLODOVNICA IN ŠUS V BOLNICO -RODILA V 1 URI IN POL-EN TEDEN PREHITRO.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?