Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čebelji pik in aspirin... 1.8.2007 15:20:07
|
|
|
|
puncica
|
mogoče pa kdaj prav pride............. Že dolgo me mika, da bi vam predstavila še eno uporabnost Aspirina, ki mi po potrebi koristi že več kot 30 let in o kateri nisem še nikjer ničesar prebrala. Pri piku čebele si na mesto pika položim tableto Aspirina, ki jo malce zmočim z vodo ali - če ni vode v bližini - oslinim.To rahlo pritiskam na pik in čez morda dobro minuto odstranim. Tako ne pride do otekline, pa tudi srbenja ne in pik je prav kmalu pozabljen. Ta nasvet sem nekoč dobila od starega čebelarja. Že marsikomu sem ga posredovala in vsak mi je povedal, da stvar res učinkuje. Živim na deželi, imam 3 odrasle otroke, ki sem jim v otroštvu na ta način velikokrat pomagala. Sama imam izkušnjo tudi s pikom sršena, pri katerem je Aspirin enako učinkoval. Ker mislim, da je ta informacija morda zanimiva tudi za vas, sem se odločila, da vam jo posredujem. Morda nisem izbrala pravega elektronskega naslova, prepričana pa sem, da jo boste pravilno usmerili. Lep pozdrav in veliko uspeha še vnaprej. Danica Dornik iz Nove Gorice
|
|
RE: čebelji pik in aspirin... 1.8.2007 15:22:25
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Jaz sem ravno 14 dni preiskusila zadevo, ko je Tio pičila čebela in res zadeva učinkuje.
|
|
|
|
RE: čebelji pik in aspirin... 1.8.2007 15:29:06
|
|
|
|
Felicity
|
Bomo preizkusili še za komarje pike, ki nam zadnje dni grenijo življenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?