Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 10:44:32
|
|
|
|
baguSka
|
potegnem gsm iz zepa in se pogovarjam obenem...
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 10:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka potegnem gsm iz zepa in se pogovarjam obenem... Jst tud
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 10:50:24
|
|
|
|
Zahi
|
Predlagam pogovor med kakanjem .. samo ne izdajte se s potegom vode :) ali kakšnim čudnim zvokom.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2006 10:53:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 10:56:15
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ....ali kakšnim čudnim zvokom. Naprimer, če preveč pritiskaš.
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 10:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 10:57:31
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Predlagam pogovor med kakanjem .. samo ne izdajte se s potegom vode :) ali kakšnim čudnim zvokom. Aja kaksn pa je ta cudn zvok??
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 11:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vedno pustim, da lepo odzvoni in se ne oglasim. Ker vem, da četudi bi z usrano ritjo po stanovanju letala, po Murphyju ne bi nikoli prišla do telefona, ko bi še zvonil.
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 11:02:40
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz dokončam zadevo in potem pokličem nazaj. Razen če mam slučajno telefon zraven,potem se pa menim - razen, če me prehudo zvija Drugače pa nekak zastopam teorijo, da mam mobitel zaradi sebe in ne zaradi tistega, ki kliče in če mi ni do tega se pač ne javim (če me kdo kdaj moti med npr.)
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 11:13:08
|
|
|
|
mala maja
|
začnem kričati če se pri polni hiši noben ne more oglasit, če sem sama pustim telefon mirno odzvonit da opravim svoje. pol pa ponavadi še pozabim nazaj poklicat.
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 11:53:15
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ....ali kakšnim čudnim zvokom. Naprimer, če preveč pritiskaš. .. pa med tem kaj uide..
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 11:54:48
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Predlagam pogovor med kakanjem .. samo ne izdajte se s potegom vode :) ali kakšnim čudnim zvokom. Aja kaksn pa je ta cudn zvok?? npr.. ppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... pljusk...
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 11:56:07
|
|
|
|
baguSka
|
npr.. ppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... pljusk... Ajaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 12:05:39
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Predlagam pogovor med kakanjem .. samo ne izdajte se s potegom vode :) ali kakšnim čudnim zvokom. Aja kaksn pa je ta cudn zvok?? Kakšen "pljonk", ko kaj "odpade"
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 13:11:30
|
|
|
|
KBM
|
Jaz imam tudi dostikrat telefon s seboj tako,da brez problema govorim kjerkoli sem in karkoli že takrat počnem!!
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 13:28:09
|
|
|
|
abi
|
če bi klic res cel dan čakala, sigurno prav na hitro opravim potem pa letim....... Včasih ko še ni bilo telefonov in smo v naravi je bilo življenje brez stresov in predvsem bolj enostavno !
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 13:32:10
|
|
|
|
baguSka
|
Včasih ko še ni bilo telefonov in smo v naravi je bilo življenje brez stresov in predvsem bolj enostavno ! Ja kok pa si ti stara??
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 13:42:13
|
|
|
|
abi
|
No evo, se mi je zdelo da me boste najdle- Smo je mišljeno kot populacija.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2006 13:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 14:58:50
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: abi Včasih ko še ni bilo telefonov in smo v naravi je bilo življenje brez stresov in predvsem bolj enostavno ! raje imam, da me zmoti GSM kot pa kakšnen vovk ali pa tečna veverica sicer pa.. v čem je problem biti na sekretu.. pa se pogovarjat po telefonu?
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 15:04:49
|
|
|
|
baguSka
|
sicer pa.. v čem je problem biti na sekretu.. pa se pogovarjat po telefonu? Ni probljema spljoh. Razn ce sogovornik (ce je kak pomembnez) slisi kaksn neprijeten zvok, kot si prej opozoril, da nebi blo glih fino!!
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 15:56:52
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sicer pa.. v čem je problem biti na sekretu.. pa se pogovarjat po telefonu? Ni probljema spljoh. Razn ce sogovornik (ce je kak pomembnez) slisi kaksn neprijeten zvok, kot si prej opozoril, da nebi blo glih fino!! no.. sej se da neprijetne zvoke mal "sfiltrirat".. npr... med "akcijo" malo zakašljaš.. pa je..
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 15:59:17
|
|
|
|
baguSka
|
no.. sej se da neprijetne zvoke mal "sfiltrirat".. npr... med "akcijo" malo zakašljaš.. pa je..
|
|
|
|
RE: če vas sredi kakanja...... 13.9.2006 20:30:14
|
|
|
|
feniks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Predlagam pogovor med kakanjem .. samo ne izdajte se s potegom vode :) ali kakšnim čudnim zvokom. Aja kaksn pa je ta cudn zvok?? npr.. ppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... pljusk... klooonk!!!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?