Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:10:24
|
|
|
|
HuAnita
|
... kjer imam čez dan vsaj 1 opravek, kaj bi naredile? Saj mi ful ful laska, ker se mu zdim vitka (to mi je prijavil včeraj, češ da če imam bulimijo - ko bi jo le dobila , da me nič ni...), pa lepa, pa sploh in oh ne štedi s komplimenti, pa večkrat prijavi, če sem se že naveličala fatna, pa kako zdaj slončkanje pa to... Skratka, saj je prijeten možakar, ampak zankrat mislim, da sem našla, kar sem hotela, in se ne oziram po drugih cvetovih, sploh pa ne avanturah. Kaj naj naredim, ker tele komplimenti gredo počasi že predaleč - se že sodelavcem zdi hecno, ker kar pred njimi nabija...
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:15:36
|
|
|
|
ZARA
|
Ja če ni preveč všeč, mu predlagaj naj se pobere...al pa kakšnega "trojčka" z možem, mogoče se ga bo ustrašu...(moža in trojčka)
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:17:42
|
|
|
|
CatJa
|
Reč mu, da si ponovno noseča, da sicer bi pa itak kr šla z njim......
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:21:18
|
|
|
|
HuAnita
|
Ja saj, ko me je videl nosečo, se je pa sploh slinil to ne bo vžgalo... ker je slišal, da so nosečnice ful pohotne Katera le?
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:24:28
|
|
|
|
ZARA
|
Britney Spears (ampak zdaj ne več)
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:25:41
|
|
|
|
HuAnita
|
Kaj, a je britney že rodila?
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:27:45
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, je, zato sem pa napisala v oklepaju...beri mi z ustnic: ZDAJ NE VEČ! A bo zdej ? ?
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 21:27:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Britney je rodila fantka in že zaslužila na njem milijone in milijone. Tistega tipa pa parkrat grdo poglej, pa tiho bodi, ko kaj reče, pa ga bo minilo.
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 23:24:33
|
|
|
|
Marogica
|
Mater mi grejo taki tipi na živce. Pravi slinavci. Ko te bo pa v mestu z ženo pod roko srečal, se pa bo stran obrnil oz. se naredil, da te ni videl, samo da te pozdravit ne bo rabil. Mater mu slinavo
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 6.10.2005 23:28:07
|
|
|
|
soncece24
|
verjamem, da so ti na začetku laskali taki komplimenti, ampak s časoma začne to it na živce. poskusi ga ignorirat, če pa ne bo pomagalo pa mu odkrito povej, da naj ti da mir
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 7.10.2005 8:18:32
|
|
|
|
viv_
|
Ja, nekaj časa je to fletno, mal za ego-pump, počasi pa postane neprijetno. Če ti gre na živce, ti samo ignorirej njegove opazke, namesto nasmeška ga grdo poglej, pa bo...
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 7.10.2005 8:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj ti ne laska prevec mosko nakladanje, kjer je cilj seks.. ker je itak pol zlagano.. samo da podlezes parkrat.. pol pa itak vec ne bos zanimiva.. Laska naj ti samo tisto, kar si sama poves.. in kar sama vidis v speglu.. Tisto ima vrednost.. tole pa je non-sens. Ce pa ti je tal gospod vsec.. pa res povej to svojmu.. in enega trojcka uzgite, ce ste vsi za..
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 7.10.2005 8:45:57
|
|
|
|
daddy
|
Najbrž bo res odgovor v tvoji reakciji na laskanje. Če ti godi in mu to pokažeš, bo nadaljeval s tem. Če pa mu boš pokazala da ti je vseeno za njegovo pleteničenje in ne boš reagirala, bo sčasoma sam prenehal. Vsebine laskavih besed pač ne jemlji resno, no.
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 7.10.2005 9:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, HuAnita, kaj pa naj, če mu daješ signale, da ti je to všeč. Jaz stisnem svoje tanke ustnice v najtanjšo možno črto ob takih bedakih.
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 7.10.2005 19:03:43
|
|
|
|
kapica
|
Jaz bi tudi predlagala, da ce ti je to odvec, mu najprej das signale kot ignoriranje ali pa grdi pogledi. Ce pa se nic ne bo, reci, da bos povedala njegovi zeni, ce jo ima, ali pa povej svojemu, pa naj mu on kaj rece. Ne vem, poskusi se cimbolj izogibat in se mu ne nasmihat in podobno.
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 11.10.2005 19:55:58
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj se mu ne nasmiham kar tako (nisem NAMIGUŠA ), ampak če tudi službeno kdaj sodelujemo, se pa ne morem držati kot kisla murka, potem ne dobiš nič kaj podatkov... Saj je malo bolje, ker se pač izogibam stikom, ampak ko pridemo skupaj, pa spet nerealni komplimenti...
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 11.10.2005 20:28:05
|
|
|
|
CIPRESA
|
No jaz bom pa tko rekla tud men se je to dogajalo pa sem poskusla z vsemi možnimi stvarmi, ampak ena najbolj nespametnih je pa bla da sem ga ignorirala, pa da sem se stran obračala, ker je gospod butec mislil da mi je všeč in sem bolj sramežljive sorte. Pa sem mu zabrusla kero nazaj pa ga je še bolj spodžigalo ... nevem Anita kaj narediš pri meni se je končalo s tem ko sem šla stran iz firme kjer sem delala in ga nisem srečevala vsak dan. Je pa to res grozno kamorkoli pogledaš vidiš en kup sline..presnete lizike. Men gre ob pogledu na take desce na kozlanje.
|
|
|
|
RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe... 11.10.2005 21:22:15
|
|
|
|
viv_
|
No, men je na srečo take komplimente talou en fejst tip, tko mal mlajši od mene... hehe... mi pol ni šlo tok na kozlane!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?