|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če vas peca gospod iz sosednjestavbe...
6.10.2005 21:10:24   
HuAnita
... kjer imam čez dan vsaj 1 opravek, kaj bi naredile? Saj mi ful ful laska, ker se mu zdim vitka (to mi je prijavil včeraj, češ da če imam bulimijouser posted image  - ko bi jo le dobilauser posted image , da me nič ni...), pa lepa, pa sploh in oh ne štedi s komplimenti, pa večkrat prijavi, če sem se že naveličala fatna, pa kako zdaj slončkanje pa to...
Skratka, saj je prijeten možakar, ampak zankrat mislim, da sem našla, kar sem hotela, in se ne oziram po drugih cvetovih, sploh pa ne avanturah.
Kaj naj naredim, ker tele komplimenti gredo počasi že predaleč - se že sodelavcem zdi hecno, ker kar pred njimi nabija...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če vas peca gospod iz sosednjestavbe...
6.10.2005 21:15:36   
ZARA
Ja če ni preveč všeč, mu predlagaj naj se pobere...al pa kakšnega "trojčka" z možem, mogoče se ga bo ustrašu...(moža in trojčka)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2005 21:17:42   
CatJa
Reč mu, da si ponovno noseča, da sicer bi pa itak kr šla z njim......user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2005 21:21:18   
HuAnita
Ja saj, ko me je videl nosečo, se je pa sploh slinil  to ne bo vžgalo... ker je slišal, da so nosečnice ful pohotneuser posted image
Katera le?user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2005 21:24:28   
ZARA
Britney Spears  (ampak zdaj ne več)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2005 21:25:41   
HuAnita
Kaj, a je britney že rodila?user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2005 21:27:45   
ZARA
Ja, je, zato sem pa napisala v oklepaju...beri mi z ustnic: ZDAJ NE VEČ!
A bo zdej user posted image ? ?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2005 21:27:47   
Anonimen
Ja, Britney je rodila fantka in že zaslužila na njem milijone in milijone.
Tistega tipa pa parkrat grdo poglej, pa tiho bodi, ko kaj reče, pa ga bo minilo.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2005 23:24:33   
Marogica
Mater mi grejo taki tipi na živce. Pravi slinavci. Ko te bo pa v mestu z ženo pod roko srečal, se pa bo stran obrnil oz. se naredil, da te ni videl, samo da te pozdravit ne bo rabil.
Mater mu slinavo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2005 23:28:07   
soncece24
verjamem, da so ti na začetku laskali taki komplimenti, ampak s časoma začne to it na živce. poskusi ga ignorirat, če pa ne bo pomagalo pa mu odkrito povej, da naj ti da mir

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 8:18:32   
viv_
Ja, nekaj časa je to fletno, mal za ego-pump, počasi pa postane neprijetno. Če ti gre na živce, ti samo ignorirej njegove opazke, namesto nasmeška ga grdo poglej, pa bo...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2005 8:36:54   
Anonimen

Naj ti ne laska prevec mosko nakladanje, kjer je cilj seks.. ker je itak pol zlagano.. samo da podlezes parkrat.. pol pa itak vec ne bos zanimiva..

Laska naj ti samo tisto, kar si sama poves.. in kar sama vidis v speglu.. Tisto ima vrednost.. tole pa je non-sens.

Ce pa ti je tal gospod vsec.. pa res povej to svojmu.. in enega trojcka uzgite, ce ste vsi za.. user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2005 8:45:57   
daddy
  Najbrž bo res odgovor v tvoji reakciji na laskanje. Če ti godi in mu to pokažeš, bo nadaljeval s tem. Če pa mu boš pokazala da ti je vseeno za njegovo pleteničenje in ne boš reagirala, bo sčasoma sam prenehal. Vsebine laskavih besed pač ne jemlji resno, no.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2005 9:58:55   
Anonimen
Ja no, HuAnita, kaj pa naj, če mu daješ signale, da ti je to všeč. Jaz stisnem svoje tanke ustnice v najtanjšo možno črto ob takih bedakih.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2005 19:03:43   
kapica
Jaz bi tudi predlagala, da ce ti je to odvec, mu najprej das signale kot ignoriranje ali pa grdi pogledi.
Ce pa se nic ne bo, reci, da bos povedala njegovi zeni, ce jo ima, ali pa povej svojemu, pa naj mu on kaj rece.

Ne vem, poskusi se cimbolj izogibat in se mu ne nasmihat in podobno.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.10.2005 19:55:58   
HuAnita
Saj se mu ne nasmiham kar tako (nisem NAMIGUŠAuser posted image ), ampak če tudi službeno kdaj sodelujemo, se pa ne morem držati kot kisla murka, potem ne dobiš nič kaj podatkov...
Saj je malo bolje, ker se pač izogibam stikom, ampak ko pridemo skupaj, pa spet nerealni komplimenti...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.10.2005 20:28:05   
CIPRESA
No jaz bom pa tko rekla tud men se je to dogajalo pa sem poskusla z vsemi možnimi stvarmi, ampak ena najbolj nespametnih je pa bla da sem ga ignorirala, pa da sem se stran obračala, ker je gospod butec mislil da mi je všeč in sem bolj sramežljive sorte. Pa sem mu zabrusla kero nazaj pa ga je še bolj spodžigalo ... nevem Anita kaj narediš pri meni se je končalo s tem ko sem šla stran iz firme kjer sem delala in ga nisem srečevala vsak dan. Je pa to res grozno kamorkoli pogledaš vidiš en kup sline..presnete lizike.
Men gre ob pogledu na take desce na kozlanje.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.10.2005 21:22:15   
viv_
No, men je na srečo take komplimente talou en fejst tip, tko mal mlajši od mene... hehe... mi pol ni šlo tok na kozlane!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2005 12:38:53   
Annny
Meni grejo taki tipi na bruh bruhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gravžuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?