Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 13:48:10
|
|
|
|
Netipa
|
odgovorite tiste ki prakticirate ''on pazi''- - sva prakticirala to vrsto let, zdaj ne več. 1. ali to kombinirate tudi z računanjem plodnih dni? JA 2. ali vaš ne postane napet in pod stresom ker mora vedno paziti, še posebej če je to edina zaščita ''za vedno''? JA 3. kako pol doživite orgazem ve? ste najprej ve na vrsti? JA 4. kaj pa pol ko se umakne pa sam poskrbi zase? NE 5. ali vas kaj skrbi (bo ali ne bo ), ko čakate na menstruacijo? JA 6. kdaj ste pol zanosile, ko ste nehali s to metodo? TAKOJ, nikoli po nesreči 7. ali ne pogrešate tega da bi do orgazma prišla skupaj, to ne zmanjšuje vašega užitka pri ? JA, JA Hvala PROSIM
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 14:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
samo prosim NE potem jamrat da ste zanosile.
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 14:16:44
|
|
|
|
tessi
|
midva prakticirava to že neki časa pa se nama še ni zgodilo da bi zanosila (na žalost, ker jz bi on pa ne). tako da jz nič ne računam plodnih dni niti nisem v stresu ko čakam m. sem pa zanosila po 8 mesecih ko sva prvič prenehala uporabljat to metodo. lp
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 15:22:58
|
|
|
|
Netipa
|
Dokler nama ni bilo nesprejemljivo, če bi slučajno res zanosila, sva se to šla... Zdaj pa si ne upava več
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 15:57:40
|
|
|
|
Netipa
|
ena pitalica... a Anonimen, ki sprašuje, je isti Anonimen, ki nato komentira s tistim enim obtožujočim stavkom?
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 19:04:51
|
|
|
|
razglednica
|
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 20:20:25
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Netipa ena pitalica... a Anonimen, ki sprašuje, je isti Anonimen, ki nato komentira s tistim enim obtožujočim stavkom? Hehe, ne anonimen je tukej vsak, ki obkluka zgoraj to možnost-torej imaš lahko na eni temi 10 različnih ljudi in vsi so Anonimni.
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 11.2.2011 20:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pred prvim otrokom skoz tako prakticiralo, pa se par let ni zgodilo nič, potem smo malo nehlai paziti in se je takoj prjelo! Ponavadi je meni prvo prišlo, potem pa njemu, včasih je sam dokončal, al pa sem mu ga pof...do konca...ja včasih me je bilo malo strah če bi se prjelo, ampak sva očitno imela veliko srečo. Ni pa to varna zadeva, ker sem sedaj zanosila z uporabo kondomov , ki je bil natakjen v zadnji rundi!
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 12.2.2011 14:14:13
|
|
|
|
tessi
|
jz sem od parih slišala, da so zanosile s to metodo. sam jz zgleda nimam te sreče
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 12.2.2011 20:38:38
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tessi jz sem od parih slišala, da so zanosile s to metodo. sam jz zgleda nimam te sreče Probejta pol pa tako, da on konča v tebi...
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 13.2.2011 11:58:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen odgovorite tiste ki prakticirate 'on pazi' 1. ali to kombinirate tudi z računanjem plodnih dni? ja 2. ali vaš ne postane napet in pod stresom ker mora vedno paziti, še posebej če je to edina zaščita 'za vedno'? ne postane napet 3. kako pol doživite orgazem ve? ste najprej ve na vrsti? ponavadi najprej jaz 4. kaj pa pol ko se umakne pa sam poskrbi zase? ne poskrbi sam zase, mu pač jaz pomagam 5. ali vas kaj skrbi (bo ali ne bo ), ko čakate na menstruacijo? niti ne 6. kdaj ste pol zanosile, ko ste nehali s to metodo? pred tem sem imela mat. vložek in sem zanosila takoj po odstranitvi 7. ali ne pogrešate tega da bi do orgazma prišla skupaj, to ne zmanjšuje vašega užitka pri ? včasih že pogrešava, ampak ni sile Hvala
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 13.2.2011 12:08:25
|
|
|
|
Netipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Netipa ena pitalica... a Anonimen, ki sprašuje, je isti Anonimen, ki nato komentira s tistim enim obtožujočim stavkom? Hehe, ne anonimen je tukej vsak, ki obkluka zgoraj to možnost-torej imaš lahko na eni temi 10 različnih ljudi in vsi so Anonimni. na tem podforumu jih je pa veeeeeeeeelik
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 13.2.2011 17:28:21
|
|
|
|
tessi
|
picola jz bi z veseljem, pa na žalost moj trenutno kao ni pripravljen na še enega otroka. če bi se pa "ponesrečilo" bi se pa sprijaznil (njegov izraz) zarad tega sem rekla da nimam te sreče lp
|
|
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 13.2.2011 19:20:18
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tessi picola jz bi z veseljem, pa na žalost moj trenutno kao ni pripravljen na še enega otroka. če bi se pa "ponesrečilo" bi se pa sprijaznil (njegov izraz) zarad tega sem rekla da nimam te sreče lp Sej se mi je zdelo, da bo nekaj takega, sam mi je blo še vedno ful smešno...
|
|
RE: če ste tako prijazne .... 14.2.2011 11:04:04
|
|
|
|
pridna_janja
|
jaz sem pa slišala da lahko zanosiš tudi če pazis kao tisto preden mu pride tista tekočina
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?