Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 9:40:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:42:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija A ni alnatura bio varianta s certifikati? Mater jim ****** pa pesticide A ti resno verjameš v BIO sranje? Aja, pa dedka Mraza tudi ni.
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:45:23
|
|
|
|
Anonimen
|
A ne bi bilo mnogo varčneje, namesto da umikajo iz prodaje tele Alnatura lešnike, da jih preprosto preimenujejo v Alpesticida?
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:48:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. A ne bi bilo mnogo varčneje, namesto da umikajo iz prodaje tele Alnatura lešnike, da jih preprosto preimenujejo v Alpesticida? Posebni pesticidi iz Alp.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 9:49:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:50:45
|
|
|
|
ZARA
|
Ja, saj je kontrola. Ampak na vsak 10.000 izdelek.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 9:51:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:52:56
|
|
|
|
Volga
|
Ampak kako prav v lešnikih? Saj lešnik ima ja lupino, če se ga že šprica, se ga menda po lupini...al se potem še kaj šprica, ko so že oluščeni? Ker če se, potem je pa to res orto bio eko zadeva. Uf, me kar za ušesi skeli.
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:53:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Podobno s.ranje kot tisti slogan "kupujmo slovensko". In potem letim vsa narodnozavedna v trgovino in sploh ne pogledam drugega mleka kot alpskega, češ da še jaz prispevam k temu, nakar se itak spomnim, da je večina mleka pri nas uvoženega, naše mleko se pa izvaža
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 9:55:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:56:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ampak kako prav v lešnikih? Saj lešnik ima ja lupino, če se ga že šprica, se ga menda po lupini...al se potem še kaj šprica, ko so že oluščeni? Ker če se, potem je pa to res orto bio eko zadeva. Uf, me kar za ušesi skeli. ma, sej to sranje pronica tudi preko lupine do jedra ja, ****umater, če ga namakaš tri noči v pesticidu.
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:56:23
|
|
|
|
ZARA
|
Volga, saj skozi lupino tudi pronica. A misliš, da vse gor ostane? Mater ste naivne.
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 9:57:51
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Podobno s.ranje kot tisti slogan "kupujmo slovensko". In potem letim vsa narodnozavedna v trgovino in sploh ne pogledam drugega mleka kot alpskega, češ da še jaz prispevam k temu, nakar se itak spomnim, da je večina mleka pri nas uvoženega, naše mleko se pa izvaža A res? Tega pa nisem vedela. Še dobro da ga kupujem v Hofru, sigurno je slo porekla.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 26.5.2009 9:58:04 >
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 10:02:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Volga, saj skozi lupino tudi pronica. A misliš, da vse gor ostane? Mater ste naivne. Ma ja, o.k., itak me ne briga, imam svoje lešnike doma, pa jih itak noben ne poje. No, nekaj že, vsega pa ne, pa imamo samo en lešnik, nič šprican pa je vsako leto tako poln, da ne moreš verjet.
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 10:07:22
|
|
|
|
ZARA
|
Pri nas jih pa veverice pojedo. Resno.
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 10:16:21
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Podobno s.ranje kot tisti slogan "kupujmo slovensko". In potem letim vsa narodnozavedna v trgovino in sploh ne pogledam drugega mleka kot alpskega, češ da še jaz prispevam k temu, nakar se itak spomnim, da je večina mleka pri nas uvoženega, naše mleko se pa izvaža A res? Tega pa nisem vedela. Še dobro da ga kupujem v Hofru, sigurno je slo porekla. Ne boš verjela, ampak slovensko mleko se prodaja v Hoferju, vse drugo pa je uvoženo (povedala oseba, ki vozi mleko za mlekarne in pravi, edino res slovensko mleko se prodaja v Hoferju).
< Sporočilo je popravil mojčca -- 26.5.2009 10:24:17 >
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 10:32:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija A ni alnatura bio varianta s certifikati? Mater jim ****** pa pesticide A ti resno verjameš v BIO sranje? Aja, pa dedka Mraza tudi ni. Kaj tak pametnega pa že dolgo nisi napisala. Če sploh.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 11:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: če katera kupuje alnatura zadeve v DM 26.5.2009 11:25:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Zakaj? Zato ker sem napisala, da je prvič nekaj pametnega priletelo izpod njenih prstov?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2009 11:33:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?