Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: češnje, grozdje...8 mes. 26.5.2008 14:19:08
|
|
|
|
Volga
|
ja, kako...pečko vzami ven iz češnje, pa ji jo daj. Kako pa naj bi drugače? A si mislila na kompot ali kaj? Grozdja pa vsi otroci ne marajo ravno zaradi teh m,alih pešk, ki jih ima noter. Edino, če ga razrešeš na pol in ven peške pobereš, samo to se meni ni dalo. Je preživale tudi brez grozdaj, če ga ni hotel jesti. Pa tudi ne vem, če je grozdje res dobro za tako majhne, lahko drisko povzroči.
|
|
|
|
RE: češnje, grozdje...8 mes. 26.5.2008 14:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kako?! Peško sem dala ven, pa mu dala polovičko, torej samo mesnati del. Za prvič sem mu dala brez olupka, naslednjič pa z. Grozdja mu nisem še dala.
|
|
|
|
RE: češnje, grozdje...8 mes. 26.5.2008 14:58:31
|
|
|
|
blue sky
|
Grozdje nekatere otroke tudi napenja, tako, da po mojem ni treba dosti hiteti. Imajo pa v Hoferju grozdje brez pečk, če ga boš uvajala.
|
|
|
|
RE: češnje, grozdje...8 mes. 26.5.2008 15:31:30
|
|
|
|
kristinaj
|
prereži, peške pri grozdju in koščico pri češnji ven, razreži na male koščke, da jih lahko prime in ponudi otroku...
|
|
|
|
RE: češnje, grozdje...8 mes. 26.5.2008 15:47:00
|
|
|
|
Naja30
|
Iz češnje daj ven peško in ji ponudi. Jaz sem moji še kašice delala, da sem mešala npr. z banano ali katerim drugim sadjem. Ali pa je same jedla. Grozdja pa moja ni marala dolgo, tudi če sem peške ven dala, ne. Šele okoli 17m si ga je sama z mize postregla in ga začela s peškami vred jest!
|
|
|
|
RE: češnje, grozdje...8 mes. 26.5.2008 17:44:53
|
|
|
|
Paštetka
|
Pečke/koščice ven, pa kar tako daš. Na nobene koščke ti ni treba rezati. ČE ne bo hotela z olupkom, pa ji daš brez. Jaz sem moji na začetku iztisnila češnjo v usta, tako, da mi je olupek ustal v roki.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.