Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čas porodniške, ko nisi v del. razmerju 7.12.2009 20:03:16
|
|
|
|
zmajaz
|
Pa si prejemala starševsko nadomestilo ali starševski dodatek? Ker pri prvem imaš porodniški dopust in plačane vse prispevke, pri drugem pa nimaš porodniškega dopusta niti plačanih prispevkov, zato ti tudi delovna doba ne more teči.
|
|
|
|
RE: čas porodniške, ko nisi v del. razmerju 9.12.2009 23:44:00
|
|
|
|
nananaja
|
po mojem spominu je bilo včasih rečeno, da se enemu od staršev plačuje eno leto prispevkov za pokojninsko zavarovanje. malo se pozanimaj mogoče ti kaj pomagajo strani centra za socialno delo šiška, pa kako vprašanje zastavi. po mojem bi se ti moralo priznati.
|
|
|
|
RE: čas porodniške, ko nisi v del. razmerju 17.12.2009 22:56:01
|
|
|
|
benči
|
če si eno leto po porodu prejemala starševski dodatek, si bila v tem času pokojninsko zavarovana in se to obdobje vpiše v delovno knjižico (če jo imaš) kot pokojninska doba in ne delovna. vpišejo na ZPIZ-u
|
|
|
|
RE: čas porodniške, ko nisi v del. razmerju 18.12.2009 0:31:14
|
|
|
|
lilip
|
Nimaš kam vpisovati, ker delovnih knjižic ni več. Mislim, da to avtomatsko "nekam zabeležijo".
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?