|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čas, ko je bebi buden
18.4.2005 20:28:25   
Jessy
Sem rekla, da moram malce deliti svojo ugotovitev z vami, da vidim, če se pri vas dogaja podobno. Aja...pa ne razumet, da me to kaj skrbi!

Že nekaj dni sem pozorna na uro, ko čutim brcike in sem ugotovila, da se več ali manj ponavlja stalni vzorec brcanja. Nekako mi brca na cca 2 uri. To je seveda v popoldanskem času, ko imam čas, da to opažam, saj v službi to pač ne gre. Koliko časa brca je pa čisto odvisno od dneva do dneva. Včasih par minut, včasih pa tudi po celo uro.

Nekje sem brala, da že zdaj kažejo podoben vzorec, kot ga bodo pozneje, ko bodo na svetu. Če to vsaj malo drži, potem bo naš :duda: več buden kot ne - čez dan.

A ste ve kaj pozorne na to?

Ko pa že ravno težim s temi brcikami, bi pa izkušnejše še nekaj vprašala. V katerem tednu naj bi pričele s štetjem gibov na dan?

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čas, ko je bebi buden
18.4.2005 20:47:18   
babylove
Gibov nikoli nisem štela niti mi nihče ni rekel, da bi jih morala štet.

Gibanje sem pa čutila največ takrat, ko sem se umirila (sedla, legla). Morda zato, ker si takrat bolj skoncentriran. Imam pa še eno teorijo na zalogi - ko se gibaš, malčka fino ziblješ, ko se umiriš, pa začne protestirat z brcami. No, to ne vem, če drži, čeprav se sliši logično.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čas, ko je bebi buden
18.4.2005 21:34:55   
Rozalija
Ubistvu sem jaz opazila neke podobnosti med brcanjem v nosečnosti in zbujenostjo pol... vedno je brcala ob 3 ponoči in kasneje je takrat jedla.

S štetjem se ne obremenjuj. Ti samo pazi, da na prb 2-3 uri čutiš otroka, da naredi nekaj brc. Pravijo 10x na dan 10 brc..... ampak mislim da kasneje proti koncu nosečnosti.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čas, ko je bebi buden
18.4.2005 21:40:40   
puncica
Tudi jaz nisem nikol štela brc, pač vsake tolk časa sem preverjal če kej brca, se ji je pa ful velik kolcal:)- Drugač pa glede tega da imajo potem podoben ritem sem pa tudi jaz slišala, a ti ne morem pomagat, men se je zdel da naša piška ful skoz spi v trebuščku, saj je razgrajala res zelo malo, zdej pa spi ful mal, no zdej se je že mal unesla, ampak ponoči pa še vedno ni čisto mir. Tako da pri nas to ni držalo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čas, ko je bebi buden
19.4.2005 13:12:18   
morskadeklica
oj

Jaz gibov nisem nikoli štela. Bolj sem bila pozorna na to če je kakšna sprememba. Glede brcanja v :nosecka: in budnosti zdaj, pa moram reči, da pri nas kar drži. Naša:duda: je namreč zelo veliko budna, v trebuščku pa je ravno tako bolj malo spala (moram potrkat, da je vsaj ponoči od polnoči do sedmih zaenkrat mir), čez dan je bilo ogromno brcanja.

lp:muca:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?