|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čao punce
27.6.2005 10:01:07   
gojska
:)-:)-
Nekaj se me jih še sigurno spomni.Povem vam da sem bila zasuta z delom, kadar je pa bil čas, da vam se malo javim ali pa vsaj preberem sem bila pa v taki usrani depresiji, da je bilo boljše da sem kar tih.
Pri meni ni popolnoma nič novega in to pomeni, da je vsak mesec malo slabše. :((
Zdaj jem in bromergon in klomifen in se čisto naježena in občutljiva in vsak dan bolj debela. Seksat se mi skoraj ne da več in vse gre ful na silo. Zanosila bi naj do konca avgusta ( lepo vas prosim:ups::ups:) , če ne pa se postavim v vrsto za umetno.
Najraje bi vse tablete vrgla v smeti in pozabila na vse te jajčnike in spermije in .............
V takem stanju kot sem zdaj jaz se ne bo nič prijelo.
To je enkrat ena.
Kako ste kaj ve? Lepe :love: pozdrave vsem ki se pozna mo in seveda vsem ostalim tudi.
:rozica:goja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čao punce
27.6.2005 10:14:27   
anadejka
Hojla Goja :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: jest sm te pa pogrešala,pa dostkrat sm se spomnla na nate,najprej sm mislila da si na dopustu:morje:,pol se mi je pa kr zdel da si mogla dat možgančke mal na OFF.Ampak kukr zdej kle prauš da si čist down:(..........mah brezveze noooooo:grrr:,Gojči ne se sekirat,sej bo bolji!!!!Zdej lepo zagrab svojga :miska::love:,pa pejta mal na morje ritke zmočt,pa čimbolj izkoristit poletje za uživanje in počitek,jeseni gremo pa v nove boje.Sej nas je kar nekaj ki smo take in čakamo postopke.Jebi ga,pač je tako.Važn da bomo dobile svoje :duda:,pa na kakršenkoli način že.

Gojči dej zavihi rokave,preženi slabo voljo stran;) in se nasmej:)-,pa bo vse še dobro:pujs:!!!!

Drži se in maxi uživej!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čao punce
27.6.2005 10:17:46   
tinkamiška
Hojla Goja:rozica:

Jah, sranje je to ja, ko ti gre že vse na živce, pa si rečeš, ja pa dejmo še to poskusit, pa čeprav delaš že vse na pol avtomatsko...mogoče pa le rata, sej ne moreš čisto obupat in to te žene naprej, počasi, čeprav, ko pogledaš nazaj, je pa že toliko časa mimo:grrr:

Mogoče bo pa ratalo, če ne zdej, pa takrat, ko boš čakala na vrsto, verjetno ti takrat ne bo treba jest vseh teh tablet, ki se mi zdi, da še dodatno ustvarjajo pritisk...kakor koli Goja pa BO ratalo, enkrat že, MORA!

Fajn, da si se oglasla:rozica: je treba vsake toliko mal pokukat sem ne;)

Sej vem, da je že obrabljeno, ampak jst res držim pesti, veš, da se enkrat zaključi ta mora in da boš lahko spet zadihala s polnimi pljuči, da se to čimprej zgodi:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka:)

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čao punce
27.6.2005 10:29:46   
anajmad
Alo goja,ne bit v depri.Pa saj smo mi letnik,ki se ne damo.Dej vse na off,pa boš vidla,da bo šlo.Če ne pa pol jeseni.Tud men so tako rekli,če ne bo zdej,pol moram na jesen v vrsto.
Pa ti povem po pravici,se sploh nič ne sekiram.Če bo bo,če ne pa ne.Drži se mi,
en lp:morje:D.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čao punce
27.6.2005 10:51:32   
gojska
hej, sej sem vedla, da se vam moram javit.

SEM ŽE BOLJŠE VOLJE.:rozica:

Včasih se mi zdi da vse to kar prestajamo samo zato, da bom morala na koncu sprijaznit, da nikoli ne bom imela :duda:
Ali pa da za vsako leto ko gre mimo bo revček imel tako stare starše, da jih bodo zamenjevali s starimi starši. EEEEEEEEEEEEEEEEEH

hvala da ste se oglasile.:rozica:
Men je Reš rekel naj začnem šparat, kar me res skrbi saj bova do vratu v kreditih.. Kje bom nabrala še 300jurjev za vsak poskus. A da zavoravalnica enga na leto trikrat zaporedoma ali kako.??
REŠ PA PRAVI DA BI VMES SAMOPLAČNIŠKO, KER SE TAKO
MUDI. :rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čao punce
27.6.2005 11:35:36   
anadejka
Goja ne vem kaj naj rečem o tem Rešu..........ne vem kak način ima to on,da moraš plačevati,ampak v Ljubljani imaš prve 4 postoke ČISTO zastonj,potem pa te pride vsak postopek 800.000,čakaš pa 2-3 mesece,ko imaš že vse izvide(te pa verjetno vidva že imata),ampak jest mislm da se ni za bat in v 4 poskusih pa mora ratat,pomembno je bit optimističen.

Kar se pa starosti tiče,pa mislm da jih ni malo mal starejših mamic,kakršen je danes tempo življenja,je skor težko imet :duda: pred 30-im letom,najprej šola,pol štalca,čas pa teče.

Ne sekiraj se Gojči,pa čist nč se ti še ne mudi:rozica::rozica::rozica::rozica:če boš mislila na to bo še slabše:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......