|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakanje ubija?!
17.5.2006 13:18:52   
mozart
tako sem nervozna, da si moram malo olajšati dušo in vam "pojamrati". Kot ste lahko prebrale, mi je dr. Reš na pregledu povedal, da je vse ok in da smo naštimani za dvojče, samo veselo user posted image  pa bo. Dejal je celoda bo ovulacija čez 2 dni. Midva sva cel teden veselo user posted image , sedaj me pa žre. Še 1 teden je do menstruacije. Joškice in bradavice so tako boleče, da je za znoret, bilo mi je slabo, bila sem napihnjena, boleli jajčniki kot pred mestruacijo.........
Sedaj me pa skrbi, da je to vse psiha oz. klomifen in da bom dobila user posted image . ne vem kako se bom potalažila. Kriza je to, da jaz kar sanjam o dvehuser posted image user posted image , ne bo pa nobenga?!

kriza, kako zna biti teden dolg. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakanje ubija?!
17.5.2006 13:26:05   
ancka1
Te čisto razumem mozart! Ko ni treba, dnevi bežijo, trenutno bi pa kar cel dooollllllgggggg teden preskočila!
Jaz sem imela včeraj O in smo user posted image , sedaj pa to čakanje...ubija!!!
Čakam in upam s tabo. user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.5.2006 13:39:31   
njoka
Pozdravljene!

Moja ovolucija naj bi bila jutri. Že nekaj dni veselo user posted image user posted image  vsak dan in upava, da nama bo s pomočjo klomifena res kmalu uspelo. Je pa to moj prvi ciklus z jemanjem klomifena.
Kako ste pa kaj reagirale na klomifen? Mislim počutje ob tem. Jaz imam tudi napihnjen trebuh in nekaj špika v jajčnikih in upam, da je to dober znak, da sem na klomifen sploh reagirala.

(S) MEJTE SE in srečno!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.5.2006 13:47:41   
trma79
Ej, te razumem. To je groza, to cakanje... mojauser posted image  bi naj prisla konec tega tedna...pa smo pridno user posted image , samo nimam nekega večjega upanja...je bilo menda prehitro, potem pa ljubega ni bilo.
Pa sem imela taki TAPRAVI izcedek (sluz), samo temperatura pa se je dvignila par dni kasneje. Tak da mislim, da se prehitevanje ni obneslo.
Me pa prsi nic ne bolijo. Me pa spika v levem jajcniku. Ful.

Ti zelim vso sreco!

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.5.2006 15:43:28   
Ayo
Mogoce lahko pod ta naslov pristavim svoj piskercek tudi jaz: res ubija ta cakanje!! Pri meni zato, zaradi neredne M, ker sem mislila, da je bila O 10 dni nazaj, potem sem bila prepricana da je bila prejsnji teden, sedaj pa se mi zdi kot da sele prihaja, ker mi je fuuuul slabo, kot obicajno ob O. Ne cutim pa, da bi bil to user posted image , ker me nic ne bolijo prsa!!! Ce pa je imela katera podobne izkusnje in je pokazalo potem user posted image pa bi bila vesela, da se oglasi!

Mozart, drzim pesti in navijam za dvojcke!!!!!user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.5.2006 23:13:51   
KODA
Držim pesti.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?