Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čakanje na pošto po odobritvi za IVF 17.1.2010 15:04:48
|
|
|
|
športnica
|
punce živjo, mene pa zanima kako gre s tole pošto ki se jo čaka da veš kako naprej in kdaj se bo vse skupaj začelo. sva pri dr. vlajsavljeviču. dne 1.12.09 sva bila zadnjič pri njemu, rekel je da bova imela IVF in da bova dva mesca prej dobila pošto. Sestra nma je na hodniku še rekla se vidimo enkrat marca. super sem si mislila. končno konkretni datumi. Teden kasneje sva že dobila po pošti odobritev konzilija in zdaj čakava kdaj bova na vrsti. nič boljšega sem si mislila. ful se hitro odvija. ampak pošte ni od nikjer. prejšnji teden sem klicala sestro, ker sem firbec kdaj se bo kaj zaželo dogajat. vprašala sem jo kdaj bova kaj na vrsti in mi je rekla da naj ne skrbim in da pošto dobiš kak teden prej, predenj moraš prit tja in ne dva meseca. kaj je zdej prav? kdaj ste ve dobile pošto in kako to gre? to je le poziv da se oglasiš tja, ali že dobiš kakšne napotke? visim da ste ene razvrščene v ene skupine in številke. kdaj to dobiš? sej vem da sm neučakana. planirava dopust enkrat februarja, marca, pa bi se rada prilagodila, da greva prej. zdej pa nevem kako to gre? mi lahko kera mal pomaga? kot vidite je tole zame prvič, tko da sm čist bosa :) pa še nekaj; berem in bereme tele teme, sem nova tlele priznam ampak kaj je dolgi ali kratek postopek za IVF? bom vesela kakršnegakoli komentarja, sam ne me ignorirat :) lepo bodte, pip
|
|
|
|
RE: čakanje na pošto po odobritvi za IVF 17.1.2010 15:08:11
|
|
|
|
Urshy78
|
posvet sem imela v sredini oktobra. pošto sem dobila v sredini decembra. komisija zaseda enkrat na mesec, ponavadi prvi ali drug teden v mesecu. govorim za Gk LJ. pri kratkem postopku začnes s terapijo (se začneš špikati) 2. dan M, pri mild postopku 5. dan M, pri dolgem postopku pa 22. dan M.
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 17.1.2010 15:10:11 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.