|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakanje na laparo in hsg
26.10.2007 16:47:19   
buča
no,v lj se čaka okrog 4 mesece-iz prve roke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakanje na laparo in hsg
26.10.2007 19:10:21   
lučka 25
No v Kranju pa od 3-4 mesece. Jaz pač nisem imela sreče in so bili vmes dopusti (julij, avgust) in se je čakanje zavleklo na skoraj 5 mescov in pol. Sem pa vesela, da je sedaj za mano. user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2007 15:32:18   
monikap
V MB sem prišla na HSG na vrsto takoj.
Na laparoskopijo pa sem čakala 2 meseca.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2007 21:33:38   
n74
Tudi jaz imam napotnico za laparo za KCLJ, zaenkrat sem dobila samo vrstno številko, rekli so mi naj kličem za datum po 1.decembru, ker trenutno manjka anastezistov in bodo že naročene pacientke prenaročali za naslednji datum. Zanima me ali bom na vrsti čez štiri mesece po prvem decembru, se pravi npr.marca l.2008, ali se šteje 4 mesece po dobljeni številki (to je bilo pred 14 dnevi). Kakšne imate ve izkušnje v LJ s klicanjem na naročanje. Ali je katera klicala tja v kratkem, meni so sestre tam rekle, da novembra sploh ne bodo dvigovali telefone, ker je taka gužva.
Lp, N.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.10.2007 9:47:43   
kitka1
Za laparo ne vem, za HSG sem bila pa v Lj na vrsti takoj, ko sem dobila user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.10.2007 10:56:47   
luna2007
Pozdravljena n74!
Žal so čakalne vrste res dolge. Ko sem bila sama na tem, sem od tega, ko sem dobia št. morala čakati še tri mesece in pol. Potem moraš pa še paziti, da ne boš imela user posted image , ker ti bodo morali opreacijo prestaviti, malo si izračunaj, ko boš klicala.

Držim pesti, da boš čim prej na vrsti!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.10.2007 12:18:21   
ledenka
v Postojni je čakalna doba za laparo ene 4 mesece user posted image  po moje bom šla kar v MB, če sem lahko še letos na vrsti

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu luna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.10.2007 17:31:37   
renata nana
n74 na HSG sem tudi jaz prišla takoj na vrsto po menstruaciji, na laparo in histero pa sem čakala 3 mesece, klicala sem v začetku junija in če bi takrat dobila naslednji teden user posted image bi me še vzeli takoj po user posted image , ker pa ni prišla pravega časa, sem morala čakati zaradi dopustov. Upam, da ti prideš čimprej na vrsto in da potem zagledaš user posted image , če ne prej.
lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!