|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakam jo :(
25.1.2006 18:20:19   
gaja*
Zadnjič sem vam že pisala, ko sem vidla na romed-u tako tanko črtico. Tud druge so rekle, da naj bi bla... Sama sebe sem sicer želela prepričat, da naj z veseljem počakam še malo, naj se ne veselim prehitro, da mi ne bo še huje, ampak me je podzavestno matralo, al je al ni... Ful sem si želela, ful, samo na to študiram cele dneve. Ne najdem gumba, da bi izklopla... user posted image

No, danes sem spet naredila test, sicer ne z jutranjim urinom, ker nisem mela testa doma, ampak prej popoldne. In ni nič... Čisto nič. Tako, zdaj sta dva testa po tisti (ne)črtici negativna...user posted image user posted image
Danes je sicer 33 dan, nič ne kaže, da bi jo dobila. Zgleda, da spet zaostaja, kr tak, brezveze! Sicer dokler je ni, naj bi bilo upanje, ampak jaz ga nimam več. user posted image Pregled pri G imam pa šele 17.3. Do takrat bom že čist obupala...
Res sem žalostna, ker več kot user posted image pa tud ne moreva. Pa nisva nobenega dneva ven spustila. Ne vem, kako sva jo lahko zgrešila. Ta mesec sva bila najbolj pridna, od vseh prejšjnih.

Malo sem se mogla razpisat. Nimam več energije... Zdaj čakam, da pride možek domov. Že ve, da je minus. Bova skupaj žalostna. user posted image user posted image

Mejte se lepo, malo sem vam mogla pojamrat, če ne, bom že bolj user posted image user posted image user posted image
LP, gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakam jo :(
25.1.2006 18:34:50   
Naja30
Ful mi je hudo zate. user posted image  Nimam besed le to lahko rečem, da držim pesti, da si vseeno user posted image . Mogoče pa moraš počakat še kakšen dan.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2006 20:26:01   
Monika79
Draga Gaja user posted image

Vem kaki je občutek, ko si skoraj v prepričanju, da je to to in ti je spet to veselje odvzeto, samo jaz mislim, da še je vseno možnost, da si user posted image , dokelr se ta hudičevka user posted image  ne prikaže, še imaš vedno upanje, vem, da je težko, ampak malo še počakaj, potem pa spet naredi test ali pa pojdi k G, pa boš videla, kaj bo pregled pokazal, držim ti user posted image user posted image  da boš zagledala user posted image
Bodi brez skrbi, tukaj nas je polno puc, ki vsak mesec doživljamo isto, tako, da je prav, da se malo potožiš, mogoče bo malenkost boljše user posted image

Pa sporoči, kako je s tabo user posted image user posted image

zate user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2006 20:28:26   
delfinčica
Gaja, ti test so - saj sama vidiš - lahko zelo dvomljivi. Jaz sem imela čisto isto situacijo z Romedom kot ti, sem dva dni kasneje ponovila test z drugim in je bil -. Ok, nimaš kaj, glavo gor, počakat na M in potem dalje. Če pa ne pride, pa le do svoje gin.! Pa še to, meni je moja gin. rekla, da je najbolje telovaditi na dva do tri dni, ker je tako več možnosti (sicer spermiji niso dovolj "zreli", da bi lahko preplavali tako dolgo pot in oplodili jajčece).

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2006 20:35:40   
ELCA
HALO PUNCA VEM KAKO TI JE TUDI JAZ SEM ZELO ŽALOSTNA KO NI NIČ AMPAK SEJ BO NIČ NE OBUPAJ DRŽIM PESTI ZA TEBE

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 22:44:02   
Anonimen
Mislim, da sve že dve, ki jima ni ratalo ta mesec...user posted image
Bomo pa drug mesec spet šli v nove boje naprej...
Nati

(odgovor članu ELCA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2006 7:51:20   
Sulfinija
OJLA!!!

M jaz te čist razumem kako ti je sedaj.Kaj pa se je enkrat meni zgodilo v Avstrije sem kupila teste oba testa takoj pozitvna pol pa pregled pri G pa voda negativna,pa na uz se ni nič videlo,pa ktri je bila totalno 0,00 ma groza no,pa sem se takrat takole veselila,očiktn sem kupila pokvarjene teste in od tistega časa ko delam test prisegam le še na CB.

Veliko sreče naslednjič in ne bit preveč žalostna.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2006 13:03:41   
gaja*
Punce hvala za vaše besede...
Včeraj sem bila tako pobita, da nisem imela volje odgovorit, čeprav sem prebrala vaše poste.
Komaj sem čakala na moža, ker ko je prišel, sva bla oba skupi žalostna: Mi je prav pasalo, je blo hitro boljš. En drugega sva mal potolažla, čeprav so meni včeraj user posted image še nekajkrat pritekle.
Zdaj me pa najbolj jezi to, da bom nemarnico user posted image čakala še ne vem kolk časa in bom še samo bolj jezna nanjo.... Sej sem že prej rekla... Naj pride takoj, ker če me zajebava brez veze, ji zamerim in jo bom po hitrem postopku skinla za vsaj 9m!!!  Me je totalno user posted image !!!

LP, še za vse ostale držim pesti
gaja

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2006 13:48:45   
sonchek
Ne izgubi upanja, men je test tud pokazal negativno, pa....poglej me zdaj user posted image ....
Brez panike, pa raj mal odklop, in uživaj življenje..

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2006 12:00:58   
gaya
lahko ti rečem samo to, da točno vem, kaj se ti dogaja in točno vem kakšni so občutki, ker sem na istemuser posted image ,....
Jst sem imela v rokah 2 pozitivna testa, potem pa me je G postavil na realna tla, ker je bila kri totalna nula,...user posted image
Baje testi tud na hormone odreagirajo, tud prav in še to user posted image  zamuja baje lahko tud zaradi psihe,....user posted image  Matr česa smo ženske sposobne, ko je želja velika.....

JE pa res, dokler pa user posted image  ni, je pa še vedno upanje, če pa pač pride, pa to pomeni novo možnost in obilo telovadbe user posted image , saj konec koncev je pa tud fajn, k ni treba razmišljat o zaščiti,ane.....

Držim pestke za vse nas

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2006 12:52:16   
gaja*
gaya, kaj imaš lepo ime user posted image user posted image

Ja, tudi danes je še ni. Znakov tudi še nobenih, malo me je sicer zjutraj belel trebuh, da sem mislila, da se je user posted image že pokazala, pa nič. Sluz še čisto belo bela.
Kaj vem, upanja da je uspelo nimam. Malo me veseli to, da imam v ponedeljek izpit in bom cel vikend misli posvečala učenju (no, kolk se bo pač dalo). No, to da imam izpit me ne veseli prevečuser posted image ... 
Aja, kaj sem pozabla povedat, da sem imela 21 in 22 dan po M malo rjavkasto sluz... Tako rjavo bunkico sem našla. Pravzaprav samo 1x vsak dan, tak da sem jo sama našla user posted image user posted image user posted image user posted image Tak da veste, kak sem jo iskala... user posted image user posted image user posted image Mah, ne bom več slabe volje...

Hvala vsem za lepe želje,
tudi jaz držim pesti za vse, ki je NEčakate!!
LP, gaja

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2006 13:19:02   
gaya
Veš, to ni moje ime user posted image , ampak mi je pa tko lepo, da sem se odločila, da bo tako ime moji user posted image user posted image , ko mi jo seveda uspe naredituser posted image ,...

ja ja, ti kar posvečaj in vlagaj vso svojo energijo v učenje, vmes pa ne pozabi še mal telovadit user posted image , saj konec koncev nikoli ne veš kako in kaj.....
Pa le javi se še, da vidim kako se bo razpletlo vse skupaj, in upam,da ne dobiš user posted image  celih 9 mesecev user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2006 13:41:06   
Anonimen
Zastavila bom mogoče za nekatere čudno vprašanje, toda saj vse vemo, kakšne smo ženske, ko se oklepamo vsakršnega upanja. Torej moj menstrualni ciklus niha od 21-30 dni oz. bolj na 25-28 dni in če sva z možeh hopa cupa zadnji dan menstruacije in če drži da zdržijo spermiji do 5 dni, je mogoče, da se je kaj prijelo.

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2006 14:11:33   
gaja*
Lej jo, anonimna, zdaj si se pa kr pod mojo temo ušunjalauser posted image user posted image user posted image user posted image No, sej se hecam, nič zato. Saj zato smo tukaj, da si mal pomagamo. Jaz vem vedno več, ko gre za druge, ko pa kadar gre zame ?!?!user posted image user posted image user posted image

Zdaj ne vem  točno kaj misliš, ampak bom poskusla. Če imaš M približno na 28 dni, imaš O nekje 14 dan. Če imaš M dolgo nekje 1teden in sta sedmi dan user posted image , potem se men zdi, da tudi če bi dirkači preživeli 5 dni, bi bilo to šele 12 dan cikla. Potem je prehitro in bi njegovi dirkači prej šli u maloro, kot bi pa blo tvoje jajčece perajt...Če pa je tvoja M manj kot na 28 dni, pa je možno. Moraš pa vedet, da ni nujno, da je O vedno na sredini cikla.
Čeprav, meni je M rekel, da samo zdravi plavalci dočakajo starost nekaj dni in ne 5 dni. (2 al 3). Naj me popravi katera, če se motim.

Tako, jaz imam doma eno mapico, tam mam not vztavljene liste- koledar. Za vsak dan v ciklu si pišem kakšna je sluz in podobno.. Jaz recimo sem ugotovila, da imam O malo kasneje (če to je O, kar mislim).

Zdaj sem se ful razpisala,
upam pa, da tud tebi uspe...
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2006 14:16:21   
Sandra-4
Gaja, obenem se opravičujem in zahvaljujem za odgovor.
Saj sem si poskušala nekaj računati, pa opazovati, pa sem postala že čisto zmešanauser posted image , tko, da sem ubrala najbolj varno pot - Vasuser posted image . Mogoče mi lahko še naprej pomagaš - menstruacijo imam nekje do 5 dni, ciklus pa je kot ga prime, predzadnji je bil na 27 dni, sedaj pa na 25 dni.... saj vem, brezupen primer semuser posted image .

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2006 14:24:34   
gaja*
Ok, dr. Gaja poskuša znova...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če je bila zadnja 27 dni, potem je O 13, 14 dan (zopet praviloma na sredini).
In če tvoja M traja 5 dni + tvojih 5 dni za plavalce = 6 dan user posted image +5 dni za user posted image =11 dan (spet malo pred O, četudi bi plavalci bili na čakanju 5 dni).
Meni se zdi še vseeno prehitro? Kaj misliš? Sta samo tisti zadnji dan po M?
Ker midva začneva kar hitro po M in potem res vsak drugi dan... Skoraj da do konca cikla, pač dokler se sluz ne pomiri (oz. zgine)...
No, ampak to je samo moje mnenje.
Veš pa, da možno je vse. Če je bila O malo prej, mogoče še res ugledaš user posted image . Kdaj je pa NEpričakuješ?
gaja

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2006 14:28:06   
gaya
Pri tako nerednem ciklusu ti lahko samo povem, kaj je naredila moja prijateljca, merila si je temperaturo,...
Začela je zadnji dan M in k je temperatura narasla, takrat je imela O....user posted image  In zanosila je še isti mesec,...user posted image
Jst tega še nisem sprakticirala, ker mi še ni ravno jasno kako naj se tega lotim user posted image , ampak če tale mesec spet ne bo nič, pol bom pa jst tud to probala,...
Pa moj G pravi isto kot tvoj gaja, da so najmočnejši borci živi 3 dni, tko da,....

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2006 14:43:44   
Sandra-4
nepričakujem jo 12.2.06...toda ne znam pojasniti, imam takšne neprijetne občutke v spodnjem delu trebuha, zelo sem utrujena. No ja, seveda vzamem v obzir mojo psiho, ki po vsej verjetnosti tudi sedaj dela 100 na uro.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2006 14:52:36   
gaja*
Sandra, v bistvu ti ne znam odgovorit bolje. Kaj znaki so in kaj niso... ne morem govorit, ker še nikoli nisem bila noseča. Če pa poslušam user posted image znake drugih, pa jih lahko imam v hipu vse, od prvega do zadnjega ali pa spet nobenega... Me boli trebuh, sem zaspana, pa kovinski okus... Zdaj pa nič... Edino lačna sem user posted image user posted image user posted image
Najbolje da počakaš (vključno z mano) na user posted image , drugi  mesec pa spet veselo na delo user posted image user posted image user posted image
Mi je dala gaya dobro idejo. Malo si bom še prebrala o tej bazalni T in po tej M spremljala še to...
Držim pesti še zate, pa še veliko , mogoče pa še ni prepozno... Nikoli ne veš...

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2006 21:02:31   
gaya
ej gaja, k do pike naštudiraš bazalno T mi sporoči, ker jst bi zdaj tud to probala po tej M, če pride,.....

Kdaj jo pa ne čakam, pa sploh ne vem, ker do januarja sem mela totalno reden ciklus 30 dni, potem pa je januarja ni blouser posted image , 2 pozitivna testa, potem pa sem 6 dan zakrvavela,...user posted image  pravijo da je bla hormonska krvavitev, ker na krvi je bla čista nula noseč.hormona,....
Tko da zdaj pa res ne vem, kdaj pride user posted image , tko k tud nisem vedal kdaj mam O itak pa midva skoz veselo user posted image , pa bo kar bo,....user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?