gaja*
|
Zadnjič sem vam že pisala, ko sem vidla na romed-u tako tanko črtico. Tud druge so rekle, da naj bi bla... Sama sebe sem sicer želela prepričat, da naj z veseljem počakam še malo, naj se ne veselim prehitro, da mi ne bo še huje, ampak me je podzavestno matralo, al je al ni... Ful sem si želela, ful, samo na to študiram cele dneve. Ne najdem gumba, da bi izklopla... No, danes sem spet naredila test, sicer ne z jutranjim urinom, ker nisem mela testa doma, ampak prej popoldne. In ni nič... Čisto nič. Tako, zdaj sta dva testa po tisti (ne)črtici negativna... Danes je sicer 33 dan, nič ne kaže, da bi jo dobila. Zgleda, da spet zaostaja, kr tak, brezveze! Sicer dokler je ni, naj bi bilo upanje, ampak jaz ga nimam več. Pregled pri G imam pa šele 17.3. Do takrat bom že čist obupala... Res sem žalostna, ker več kot pa tud ne moreva. Pa nisva nobenega dneva ven spustila. Ne vem, kako sva jo lahko zgrešila. Ta mesec sva bila najbolj pridna, od vseh prejšjnih. Malo sem se mogla razpisat. Nimam več energije... Zdaj čakam, da pride možek domov. Že ve, da je minus. Bova skupaj žalostna. Mejte se lepo, malo sem vam mogla pojamrat, če ne, bom že bolj LP, gaja