Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 14.4.2004 12:16:25
|
|
|
|
Maša
|
Joj škoda, ker ni nobene,...jaz bi pa tko rada poklepetala,...sicer pa še dobro, da nas je čim manj takih in da bo čimprej čimveč sončkov!!!!!!!!!!!!! Lp, Maša
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 15.4.2004 10:21:11
|
|
|
|
_Arwen_
|
Maša, napiši še na forum "Zanositev, ovulacija"! Tam sodeluje veliko punc, ki ti bodo znale kaj povedati
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 18.4.2004 15:37:50
|
|
|
|
Pia73
|
Maša na žalost ti ne znam pomagati! Sicer pa sem na že oglasaš na forumu Zanositev, ovulacija, kajne? LP Pia73
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 19.4.2004 10:29:24
|
|
|
|
Maša
|
Ja res je in hvala vam tako zelo za vse!!!!!!!!!!
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 6.5.2004 11:43:34
|
|
|
|
Maša
|
Liza iz srca hvala,..zdaj v bistvu vem že vse, ker sem bila v pondeljek 3.5.2004 sprejeta v bolnico, vendar me zaradi vročine niso operirali in so me v torek poslali domov. Zdaj pa čakam 17.5.2004. ubistvu me zanima samo ali se je tudi za histeroskop... potrebno čisto pobriti!??? Hvala ti in srečno!
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 7.5.2004 14:14:37
|
|
|
|
Maša
|
Pozdravček! Joj ne morem ti povedati kako sem vesela, da lahko takole z nekom poklepetam,...nekako ni nikogar ki bi me o teh stvareh tako razumel kot prav ve punce na forumu,....saj prisluhnejo tudi domači, ampak če tega vsega ne doživiš, potem enostavno ne moreš vedeti! Hvala ti neštetokrat, ker lahko polepetam s teboj! Mene bo operiral dr. Vogler. Menda je dober zdravnik in ker je to njemu že nekako rutina, mu popolnoma zaupam, samo tako zelo si že želim, da bi bilo že vse za menoj! Kako pa si ti!? Si zdaj noseča? Še poskušaš!? Če boš imela čas mi kaj napiši o sebi! Sicer vem, da si že stara znanka RR-a, vendar ob tolikih informacijah enostavno izgubiš nit! Pozdravček od mene! p.s.(Včeraj sem imela spet vročino in pregled pri splošnem zdravniku, ki je rekel le veliko tekočine in vitaminov in vse bo o.k.)!
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 7.5.2004 14:15:47
|
|
|
|
Maša
|
Joj Liza...zdaj vidim da si imela zadevo šele 1 mesec nazaj,...to se pravi, da še ČAKAŠ! Upam, da ti bo vse skupaj hitro minilo!!! Pa si drugače zdaj uredu!?
|
|
|
|
čakam, čakam in čakam,.... 12.5.2004 9:35:13
|
|
|
|
Maša
|
Hvala LIZA, tvoje besede so me kar nekako dvignile,..všeč mi je način tvojega mišljenja in tudi sama poskušam stremeti k temu. Po naravi sem preveč čustvena in to me sem in tja še zanese, drugač pa močno verjamem da se vse zgodi z nekim razlogom in vse kar moraš storiti je da se iz tega kaj naučiš! Se ti kaj javim po operaciji, drugače pa ti želim da bi bila vedno takšna kot si-srečna s svojim življenjem! Maša
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?