|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakalni seznam
5.5.2011 13:43:04   
yenny
Tale seznam je objavljen,pa bolj kot berem manj mi je jasno.
Ali je to seznam za šol.leto 2010/2011,ali je to seznam za novo šol.leto,se pravi seznam po letošnjem vpisu?
http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/70327/detail.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čakalni seznam
5.5.2011 14:55:46   
sazi
Tole je čakalni sesznam od lani - torej od tistih, ki so želeli otroka vpisati v šolskem letu 2010/2011.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2011 20:13:38   
K_a_t_i
Od lani, seveda! Za vpise do septembra. Za 2011/2012 ga še ni, saj niti odločb še ni, vpisov tudi ne in posledično tudi čakalne liste še ne more biti.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2011 23:16:31   
nusi
kdaj bomo že te butaste odločbe dobil user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2011 9:07:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

kdaj bomo že te butaste odločbe dobil user posted image

http://www.ljubljana.si/si/mol/novice/72007/detail.html

Jst vsak dan skor naskočim poštarja - vsak dan ma kej za podpisat, a vrtec noče bit user posted image . Pa še kot zanalašč lih ta teden hodi šele okrog 14h...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.5.2011 9:08:29 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2011 13:00:09   
yenny
Lanski seznam je ja.
Se opravičujem če sem delala paniko.user posted image
Ni mi bilo jasno kaj sedaj,ko vsi čakamo te trapaste odločbe objavljajo seznam,ki itak ne pomeni nič več,razen če imajo čez poletje namen reševati še vse nas,ki čakamo že eno leto-v to pa dvomim!user posted image
Tudi naš poštar,ta teden hodi okrog celo po 15 uri,od kje mu ta ideja nimam pojma!
Ne vem pa kaj toliko mečkajo s temi odgovori!

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2011 18:47:33   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Jst vsak dan skor naskočim poštarja - vsak dan ma kej za podpisat, a vrtec noče bit user posted image .

haha, tudi midve s sosedo ga čakava vsak dan v zasedi pa nč user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2011 21:39:22   
Juliet
v Lj naj bi menda zadostovalo 131 točk

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2011 13:29:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Juliet

user posted image Kakšna pavšalna  informacija je pa to? Namreč zelo odvisno je kateri vrtec je pisan na 1. mesto - hipotetično, če večina vpiše otroke v 5 vrtcev - potem bo za teh 5 sigurno potrebno višje število kot za vse ostale.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.5.2011 13:30:29 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Juliet)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2011 20:50:03   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Juliet

user posted image Kakšna pavšalna  informacija je pa to? Namreč zelo odvisno je kateri vrtec je pisan na 1. mesto - hipotetično, če večina vpiše otroke v 5 vrtcev - potem bo za teh 5 sigurno potrebno višje število kot za vse ostale.

mogoče je to mišljeno, da če ima otrok tolk točk, bo sprejet vsaj v en vrtec? Samo to je kr veliko točk. Mi jih imamo 142, ne vem a je to velik al ne, ampak sej v sredo bomo menda dobili odločbe.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2011 21:07:40   
PC Baby
Jutri ali pojutrišnjem zvemo za ljubljanske vrtce:

petek, 6. 5. 2011
Starše novo vpisanih otrok v javne vrtce MOL za šolsko leto 2011/12 obveščamo, da so komisije za sprejem otrok zaključile s svojim delom.

V vrtcih v teh dneh poteka oblikovanje skupin za novo šolsko leto.
Skladno z rokovnikom postopka vpisa bodo javni vrtci MOL v torek, 10. maja 2011, poslali staršem novo vpisanih otrok z navadno poštno pošiljko obvestila o sprejemu otroka v vrtec oziroma o uvrstitvi otroka na čakalni seznam.
Po zaključenem postopku vpisa - po rokovniku je to v prvi polovici meseca junija - bodo vsi vrtci staršem sprejetih otrok poslali poziv k podpisu pogodbe o medsebojnih obveznostih med vrtcem in starši.
Po zaključenem postopku vpisa se bodo združili vsi čakalni seznami vrtcev v centralni čakalni seznam, ki bo veljal do konca šolskega leta 2011/12. Vrtci bodo v nadaljevanju sprejemali otroke na morebitna prosta mesta iz centralnega čakalnega seznama.

(s strani MOL)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.5.2011 21:45:17   
K_a_t_i

mogoče je to mišljeno, da če ima otrok tolk točk, bo sprejet vsaj v en vrtec? Samo to je kr veliko točk. Mi jih imamo 142, ne vem a je to velik al ne, ampak sej v sredo bomo menda dobili odločbe.

Nemogoče - ker vsi nismo obkrožili opcije katerikoli vrtec. Mi jih imamo 145. Jst sem računala, da to ni tok velik - ker ogromno je tistih, ki so letos že 2 leti prijavljeni v Lj + so bili že lani na centralnem seznamu. UPAM, da se motim...

PC Baby, jp, še 2 dni user posted image Hvala!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.5.2011 21:46:35 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.5.2011 22:15:02   
nusi
ja pa to je že prav burleska. A zdej ne bo dovolj, da moraš na vrtec čakat do septembra, bo treba po več let user posted image , sej pol pa ne bomo več potreboval jasli, ker bodo že vsi skoraj dovolj stari za drugo starostno obdobje user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.5.2011 22:30:05   
K_a_t_i

ja pa to je že prav burleska. A zdej ne bo dovolj, da moraš na vrtec čakat do septembra, bo treba po več let user posted image , sej pol pa ne bomo več potreboval jasli, ker bodo že vsi skoraj dovolj stari za drugo starostno obdobje user posted image

Ha! Vidiš... to sem pa HB pozabila user posted image . Da je verjetno kar nekaj takih od njih, ki bojo letos že "godni" za 2. starostno skupino.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2011 11:23:35   
Masha_M
Jaz bom med čakanjem na to glupo odločbo dobila sive lase od stresa!!! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2011 11:46:23   
yenny
Se pravi jutri bo veliki dan!user posted image
Mi je že vnaprej slabo!
Spim slabo že dve noči,verjetno ravno zaradi tega,upam,da se vsaj splača.
Ko berem vaše točke pa itak boljše,da sem tiho in čakam,da gremo v šolo.

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2011 11:52:34   
nusi
Punce za Lj je zoki obljubil, da bo prostora za vse, za enega, ki sfali, ga bo pa on čuval user posted image , bomo videli, kateri bo ta srečko, samo, da ne bo imel naenkrat polne mestne hiše.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2011 12:24:53   
Teyla

Punce za Lj je zoki obljubil, da bo prostora za vse, za enega, ki sfali, ga bo pa on čuval user posted image , bomo videli, kateri bo ta srečko, samo, da ne bo imel naenkrat polne mestne hiše.

Hm, a to velja že za letos? Mu bom kar našo pripeljala, če je res to rekel. Dobi jo oktobra, pa če hoče al pa ne. user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.5.2011 10:43:01   
PC Baby
Nismo dobili.
Beda.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.5.2011 10:47:14   
majana79
ne obupat punce, sploh če ste precej visoko na čakalni listi, nam je lani sicer uspelo šele jeseni, ampak je

držim pesti za vse!

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.5.2011 11:19:18   
PC Baby
A kdo ve kdaj bo objavljena čakalna lista?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.5.2011 13:01:44   
yenny
user posted image user posted image user posted image
Totalna beda-lansko leto nič,letos spet nič!
Ne vem a naj se jokam ali smejem!user posted image
Ma brez veze...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.5.2011 13:03:26   
yenny
Sem pozabila-čakalni seznam bo narejen šele takrat ko bodo vsi starši,katerih otroci so sprejeti podpisali pogodbe,da se vidi če se je kdo še premislil-no vsaj po moje je to tako.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
11.5.2011 13:28:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.5.2011 20:44:33   
sunny79
To je rekel tudi lani, potem pa je kar nekaj ljudi, ki je imelo manj točk kot mi dobilo vrtec, mi pa smo celo padali po centralnem seznamu. Tko, da mu nič ne verjamem. Mi lani nismo dobili, niti se nismo kaj veliko premaknili po centralnem seznamu, pa smo obkrožili izbiro katerikoli vrtec.  Lani je rekel, da bodo najkasneje do konca zime vsi LJ otroci dobili vrtec.....pa smo še vedno na 341 mestuuser posted image Torej....vse je ena kuhna.

No dobra novica je pa ta, da smo ravno danes bili sprejeti v vrtec s 1. septembrom. Vsaj to.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?