pupa06
|
ampak glede pristavljanja pri meni ni ravno delovalo. 6. dan ko sem prišla iz porodnišnice sem imela tamalo na prsih ure in ure in to ne pretiravam. Mene je že vse bolelo, rama, rit, hrbet, od ležanja, sedenja,...to je trajalo po 3,4 ure in več, vsakič ko je jokala, ker ko sem jo hotela dati strani je bil jok, ker nisem imela dovolj mleka, pa tega nisem vedela. To je trajalo 16 dni, dokler je nisem šla vagat in ugotovila, da je v teh 16 dneh pridobila samo 90 gr . Pa sem jo imela skoz na prsih, pa čudno, da se mleko ni in ni proizvajalo Ko sem ji začela dodajati, pa čisto drug otrok Mirna je bila, pa okoli je gledala, takoj smo ji kupili igralni center, da je lahko opazovala igračke, skratka začela je pridobivati na teži, pa še jaz sem bila bolj mirna. Zdej pa je problem, ker mi vsak teden po dva dni primanjkuje mleka, zadnji teden pa že kar nekaj dni.... pa bi ji dodajala, ampak ona flaške noče in noče ?!?! Raje gre lačna spat. Zato pa se toliko bolj trudim s čaji in hrano, da bo več mleka. To je moja izkušnja, ne trdim pa, da pristavljanje pri drugih ne pomaga, meni očitno ne toliko. Jaz sem morala jesti tudi tablete Tametil (še zmeraj), da sem obdržala mleko, pa črpala, tuširala se z vrelo vodo, hodila v UV savno,....
|