|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj krvomočnica/smrdljička
19.6.2006 19:39:37   
Anonimen
Punce,

mene zanima če je kateri že pomagal kaj ta čaj za zanositev ali pa če pozna katera koga, ki ji je. Ker naj bi bil zelo dober, ampak vse so to slišale od kolegice kolegice,... nobena pa iz prve roke. Vsaj jaz sem dobila ta občutek. Pa zanima me še, če ta čaj pijeta oba?

Hvala,

jjasna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj krvomočnica/smrdljička
19.6.2006 20:11:07   
Katrin
Hehe, midva sva pila "smrdečko". Enkrat je bila mami na tržnici, pa nama je to prinesla in rekla, da naj pijeva ta čaj vsak dan. In midva sva jo ubogala...najina srčica je danes stara 15 mesecev (čaj sva pila pa 14 dni). Presodi sama user posted image

Srečno!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.6.2006 20:54:57   
Anonimen
Midva sva ga pila oba 3 mesece, pa ni bilo nobenega magičnega učinka user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2006 21:25:57   
Anonimen
katrin, koliko časa sta se pa prej trudila na user posted image , predno sta začela piti čaj in kolikšne količine sta ga popila na dan?

Hvala!

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2006 16:51:37   
Katrin
Sva med tistimi srečneži, ki se jima ni bilo treba prav posebej truditi. Bilo je nekako takole: jaz sem rekla, sedaj sem pa pripravljena postati mama in želja mi je bila uslišana. Smešno, a resnično user posted image

Čaj sva pila 2 do 3 tedne in sicer zvečer pred "spanjem" (ena velika skodelica).

Poskusiti ni greh (piti čaj, mislim).

Držim pesti in srečno !

user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.