|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj Teekane
6.8.2008 12:16:39   
Lana25
Mogoče katera ve kje se lahko kupi čaj Teekane za nosečnice in za dojenje? Sem ga iskala že v drogerijah, lekarni, Intersparu, pa ga nikjer nimajo user posted image .

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čaj Teekane
6.8.2008 12:26:16   
pipi
Poskusi se v Dm-u pa v Mullerju.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 12:50:14   
Tejchy
Sem ga iskala že v drogerijah, lekarni, Intersparu, pa ga nikjer nimajo .

Jaz sem ga 3 tedne nazaj kupila v INTERSPARU user posted image  .. mogoče jim ga je samo zmanjkalo...

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 12:51:33   
Prvosonce
V raznih teh "naravnih" oz. "Bio" trgovinah tudi imajo podobne čaje, niso pa prav znamke Teekane. Te trgovine se nahajajo tudi v City Parku, City Centru, ne vem s katerega konca si doma. Ali pa v centrih večjih mest ...

LP

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 13:45:48   
_Beky_
Caj Tekanne imajo v intersparu vendar ne na navadnih policah za caj ampak tam kjer so caji za dojenje pa kasice za user posted image tam poisci sem sigurna da bi moralo biti sem ga sama zlagala goruser posted image

(odgovor članu Prvosonce)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2008 23:07:59   
matejchi
ja jaz sem ga tudi tam na policah videla, samo me moti ker je ta citronska trava noter al neki tazga, to pa ni najbolj, jaz pijem tega iz lekarne ko je sicer ful ogaben ampak je fajn.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2008 8:27:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

ja jaz sem ga tudi tam na policah videla, samo me moti ker je ta citronska trava noter al neki tazga, to pa ni najbolj, jaz pijem tega iz lekarne ko je sicer ful ogaben ampak je fajn.

kaj pa je narobe s citronsko travo user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2008 11:28:36   
julika
jaz sem ga včeraj kupila v E.Leclercu (al kak se že napiše). je pa zelo doberuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Baby taxi

Ali bi uporabljali storitve taxija, ki bi imel tudi otroški sedež?

Pogosto (16%)

Včasih (46%)

Nikoli (37%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!