|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj
29.7.2005 9:14:30   
soncicaT
Kakšnega priporočajo v nosečnosti.

Jaz ga rada pijem, ampak ne vem kateri bi kaj pripomogel...da bi se malo prečistila in da ne bi škodoval plodeku:duda:

Ne smem pa videt piva ali kave, fuj, fej:)-

Neposredna povezava do sporočila: 1
   čaj
29.7.2005 9:34:11   
urbancek
Meni so svetovali koprivinega, čisti kri in ledvice, je zelo dober za odvajanje vode.
Lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čaj
29.7.2005 9:56:21   
ANAJURIJ
Ampak prosim pozor, vsi zeliscni caji zahtevajo previdnost. Nikoli se ne smejo piti vec kot tri tedne zapovrstjo. Potem se naredi tedenski premor. Priporocam pa sipek, obcasno meliso in meto in seveda vodo.
Pa lepo nosecnost.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čaj
29.7.2005 11:35:51   
tina104
Če imaš rada čaj, je verjetno kaki sadni zdaj še najbolj varen.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čaj
1.8.2005 15:24:02   
Yasminka
Jst na veliko pijem hladen koprivin caj :). Zacela sem ga pit, ker sem grozno zatekala.
Dober je tud melisin čaj.
Sicer pa mi prijateljicina mama dela caj prav za nosecnost iz plahtice. Ker se gospa spozna na zelisca me je opozorila kaj nosecnicam pomaga - češmin, oreh, žajbl, plahtica. Baje pa ni priporočljivo uživat: luštrek, pelin, praprot, rabarbaro, vinsko rutico, vrbo, zeleno.
Na začetku mi je kava zelo smrdela, zdej pa z uzitkom popijem skodelico :kava:.
Pozdravcek
J

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čaj
1.8.2005 20:57:56   
kaja29
:sloncek: tudi jaz z užitkom spijem skodelico dobre kave, več ne

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?