|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čveke kje pa ste?
2.4.2005 8:47:37   
Anitka
A še vse pridno ajate tutajate?:)-;):)-;):)-

Mi pa smo včeraj začeli :sloncek::sloncek::sloncek: čeprav tokrat itak nič ne bo. Mislim, da sem sedaj še najbolj pod stresom, če že ima slučajno ta tak vpliv - jaz itak dvomim. Čakam spet nestrpno na četrtek, da mi povedo,če bom slučajno na vrsti za laparo 11.oz.12.4.

In kaj boste kaj počele? Jaz imam goroooooooooo pospravljanja in sploh ne vem kje naj začnem. Moram narediti tudi spomladansko čiščenje šare, ki se mi je nabirala še od štuijskih let :grrr::grrr::grrr::grrr: Pa seveda bo sledil tudi obvezen sprehod z mojim zlatim nečakom in kasneje še z :kuza:

Lep sončnen dan vam želim,

Anitka:pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čveke kje pa ste?
2.4.2005 9:29:33   
aljča
:metulj::metulj:ojla!
Danes je pa rees mal krize tu gor, se vid da je lep dan.No tud jaz mam v planu it ven mal kasnej, da se mal naužijem zraka ko sem tolk dolg že doma in čakam:nosecka:ampak ni sreče.No zate držim pesti in pa tud, da boš dobila datum za laparoskopijo.A veš, da sploh ne vem zakaj zdaj toliko časa traja, da prideš na vrsto?
Tolk, da ne boš misla, kje smo čveke,neki nas je vseen tu gor.
Ajd lepo se mej pa bodi optimist,:sloncek::sloncek::sloncek:
čao Akjča

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čveke kje pa ste?
2.4.2005 9:54:19   
Anitka
Tudi meni ni jasno. Veš najbolj me skrbi to, da potem naslednja M najverjetnje pride tam nekje 23.4. in potem je ponedeljek 2.maj in takrat je praznik in ne vem, če bi me tisti dan sprejeli. Sicer dr. Reljič poseg opravlja ob torkih. Eh bomo videli, morda pa vseeno uspe.

Aljča tudi jaz tebi želim, da boš prav kmalu vesela srečka :nosecka:. Sicer pa si bolj nova tukaj, a ne?:zmeden::zmeden2:

Pa pa,

Anitka:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čveke kje pa ste?
2.4.2005 10:15:08   
Joe
Tuki sm!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čveke kje pa ste?
2.4.2005 10:22:06   
aljča
Vidim, da tudi ti hodiš na Mariborsko bolnico delat :duda:.Ja res je da sem tu gor še čist sveža.Po dolgem času sem zopet našla en dober forum in zdej sem tuki.Aja moja dr. pa je Kovačeva.Jaz sem v drugem poizkusu IUI.Prav tale vikend čakam da se mi pokaže:hudicek:ker so že vsi znaki pred vrati.Imam še en poizkus tko, da bom ta teden ko pride že začela hodit na uz v Mb.Kok gre enih živčkov ane?Jaz sem že čist v krizi ampak voljo pa mam.Upam, da se me bo še dolg držala, ker če tud v tretje ne porata, potem gremo na IVF.:rozica::rozica:
Držmo se pupe:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čveke kje pa ste?
2.4.2005 12:11:26   
Anitka
Aljča držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da je ratalo. In nikar zgubit volje in upanja. In kako odlgo se že trudita za :duda:. Te bom potem vpisala na naš seznam (boočih) nosečk, če želiš.

Joe dobrodošel!:rozica::rozica: Kako kaj?

:pika:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čveke kje pa ste?
5.4.2005 22:42:16   
Joe
Joj, Anitka, oprosti! Itak sem se javil bolj za hec, po dveh urah pa res nisem več preverjal.

Drugače sem pa fajn! Živela!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.