|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno mi je...
12.7.2007 15:50:51   
Kuba
... to, da nimam nobenih nosečniških znakov a sem že v 7 tednu user posted image  Ker punce se full pritožujejo da imajo slabosti itd. Pričakovala sem, da me bo pobiralo od slabosti pa nič (sej vem... boste ene rekle: lahko si srečnauser posted image  ) Je katera med vami, ki ni imela NOBENIH znakov? Namreč me skrbi, da ni vse OK če ni teh 'tipičnih' znakov...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno mi je...
12.7.2007 16:07:37   
Mikica
Jaz jih nisem imela na začetku, začeli so se v tretjem mesecu nosečnosti in trajali približno en mesec. Sem imela pa "večerne" slabosti.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
12.7.2007 16:18:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.7.2007 16:25:50   
biba78
Tudi jaz sem jih imela malo z zamudo in še to ne kaj posebej izrazite. Ker sem takrat veliko delala v službi (tudi po 12 ur na dan, vikende, nedelje in ponoči doma), sem včasih čutila rahlo slabost, ko sem bila preutrujena in nenaspana. To je pa tudi vse. Ko sem šla na bolniško, je takoj minilo.
Potem sem tudi naprej zelo zlahka šla skozi nosečnost, samo sedaj, čisto na koncu, me rado zbada in boli....... ampak to je že drugo poglavje, kajne. user posted image

Lepo in brezskrbno nosečnost ti želim!

(odgovor članu Mikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 16:40:48   
Caarmen
Ti samo uživaj nosečnost!!!!!

(odgovor članu biba78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2007 17:04:09   
Miša...
dan.
da še js povem sem trenutno v 30 t, in do danes še nisem imela niti ene slabosti, niti nobene zgage, niti nimam problemom s prebavo,..
sem enakega počutja kot pred nosečnostjo, edino matra me ko ni več
priporočlivo jezdenje, ampak se še tuki malo pregrešim....

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2007 18:24:16   
kesi
Sem v 25.tednu nosečnosti in mi do sedaj ni bilo niti enkrat slabo, pa je vse v redu.  

KESI

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2007 19:08:43   
ona
Jaz imam 2 otročka,a prav pri nobeni nosečnosti mi ni bilo nič slabo ali sploh kaj narobe,je bilo kot,da nisem nosečauser posted image

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.7.2007 13:56:50   
eva78
Jaz sem v 6.tednu in tudi nimam nobenih posebnih znakov. Edino prsi so bolj napete in me bolijo na pritisk, pa bradavice so tudi malo boleče, sploh če se jih dotaknem. Morda sem nekoliko večkrat lačna, pa še to je verjetno zaradi psihe, ker pač vem, v kašnem stanju sem. Sicer pa mi ni nič, nobene slabosti, utrujenosti, špikanja... user posted image

Me je tudi strah, da ni kaj narobe, saj na pregledu še nisem bila.
Tudi v 1.nosečnosti sem imela zelo podobne znake, vendar se je ta končala z  ss user posted image .

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2007 14:11:53   
nemrak
Jaz bom kmalu v 25 tednu, pa sem še delam polno. Pa sem na nogah 8 ur.
Bolniške pa tudi ne dobiš kar tako.
Bodi srečana, da je vse v redu.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2007 14:12:04   
komarka
Hojla!
V času nosečnosti se ti bo podrlo še veliko predstav o tem kako bi moralo biti.Ker je vsak človek čisto enkraten, bo tudi tvoja nosečnost malo drugačna...

Sama zase tudi nisem verjela da sem noseča, ker me je preprosto tako špikalo kot da bo vsak čas menstruacija. Salbo mi je bilo samo enkrat-zaradi zelezovih tablet.
Sicer pa sem bila samo bolj zaspana in z manj apetita! no, pa hladilnik je neznosno smrdeluser posted image
Kolegice v službi akr niso mogle verjet, ker so tudi same očtn mislile, da mora nosečnica hodit z vrečko okrog in se počutit obupno ;) So me proglasile za "reklamo za nosecnost".

Sedaj v 31t pa se je pokazalo nekaj neprijetnih znako-in sicer strije(kljub kremi) in pa boleca trtica! A vse zelo v mejah zdrznega

Jaz sem se do sedaj počutila bolje kot pred nosečnostjo!
user posted image Tako da-jupi nosečnost!!!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.7.2007 14:20:03   
eva1
V prvi nosečnost nisem nit 1x bruhala, niti 1x mi ni bilo slabo...nič...nobenih znakov nosečnosti....pri tamali sem pa včasih kr zadržvala da nisem bruhala...sam neke hude sile tut ni blo!

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.7.2007 14:38:59   
freha
Malce neumestno, ampak baje ti je če nosiš fantka bol slabo kot če punčko.
Kaj pa vem, tako pravijo. Malce neumesna, ampak mogoče pa je kaj na tem.
Srečno!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.7.2007 19:38:18   
lunca2
Kuba veš tudi jaz nisem imela nobenih znakov, da sem user posted image . Sem celo nosečnost bila brez posebnosti. Sej je kar fajn da nimaš nič težav.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.7.2007 21:56:12   
Mehičanka
Joj, bodi vesela, da je tako. Si res srečnica. Mani je bilo od 8. tedna naprej za umret slabo. Nehalo se je šele v 6. mesecu, potem pa spet začelo konec 7. meseca. Pa še kup drugih stvari me je pestilo...Tako da...Blagor ti. In držim pesti, da tako tudi ostane!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.7.2007 21:56:42   
eya
Jaz jih tudi nisem imela pri 7ih tednih. Mogoče so se mi edino prsi za malenkost povečale. Tudi salbo mi ni bilo, le par dni, pa še to okoli 10. tedna.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?