|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudno!!!!
22.1.2006 13:53:55   
Anonimen
Zanima me če se je kateri telesna teža povečevala tudi v prvih tednih tako hitro kot meni sedaj. Ko sem bila prviš noseča z Anžetom so mi KG naraščali počasneje oz v tem tednu kot sem sedaj (8T) se mi niti slučajno še ni nič poznalo na KG. Sedaj pa sem jih odkar vem da sem noseča ( to je ene tri tedne) pridobila kar 4 KG.
Jem toliko kot prej včasih še manj zaradi slabosti, tako da zaradi tega je nemogoče pomoslila pa sem da imam morda DVA user posted image user posted image . Ali je imela katera kaj podobnega. Še to na pregled za sladkor sem že šla pa so bili izvidi uredu...torej ga nimam. ZAKAJ se mi teža tako hitro povečuje nimam pojma. Pomoč prosim in navet!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudno!!!!
22.1.2006 14:17:06   
NinaŠ
Jaz sem se v prvi nosečnosti do 10t zredila že za 10kg - res pa se mi je, še pred izostankom m., povečal apetit in postala sem bolj lena. V drugo pa (na srečo) takega hitrega narasta teže ni bilo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 14:29:21   
KODA
V taprvi nosečnosti ,sem se v celi nosečnosti zredila cca10 kg.
V tadrugi pa sem vzhajala kot buhtelj.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 14:46:21   
Ines.
Jest sem v prvem trimesečju tut pridelala 6kg, to pa zato, ker mi samo takrat, ko nisem bila lačna, ni bilo slabo, in sem seveda skoz nekaj mlela in nabirala kg. No, pol se je pa umirilo, tako, da sem sedaj (v 34. tednu) na +10kg, tako kot pri prvem. Če imaš isto kot jest, se ti bo pol sigurn umirilo. Edino paziti moraš, da se potem ne bašeš preveč. Meni je celo teža od 22. do 26. tedna mirovala, ravno takrat, ko bi šla najbolj gor. Zdej jem tolk kot pred nosečnostjo, pa nisem lačna, voda je ok, kri je ok,...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2006 14:47:56   
Anonimen
Pregleda seveda še nisem imela ga imam v petek, tole moje naraščanje pa NI in nemore biti posledica hrane ker ne jem nič več oz. še manj kot prej!!!

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2006 19:25:49   
Naja30
Tudi jaz sem postala ful lačna v prvih tednih user posted image , kasneje pa mi je še psiha pomagala, da zdaj pa moram jest, pa tudi ko sem bila sita, mi je bilo manj slabo. Tako da ne sekiraj se, je čisto normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 9:28:22   
Reja
Ta teden bo zame 10 tednov. Zjutraj sem stopila na tehtnico in mi je kazala 55.0, kar me je kar malo šokiralo, ker sem začela pri 52,5.

Se pa par stvari zavedam. Teža je odvisna od tega, kdaj sem šla zadnjič na veliko potrebo, kako pozno zvečer sem jedla in pila, koliko je bilo vsega čez dan.

Vem pa tudi, da sem zadnje tedne, ko mi je bilo slabo, pri jedi gledala samo na to, da mi je teknilo, pa karkoli je že bilo. O zdravi hrani ni bilo ne duha ne sluha, ker me je ob pogledu na sadje, zelenjavo, polnozrnate stvari kar zmrazilo.

Danes se že vse jutro hvalim, da mi ni nič slabo, tako da se morda zaćčenja prijetnejše obdobje in komaj čakam, da si za malico privoščim sadje. Morda bo šla tudi teža počasneje gor.user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2006 9:59:17   
Yasminka
jaz sem v prvih 9t pridobila 6kg. Do konca nosečnosti sem skupaj pridelala 16kg. Teden dni po porodu pa sem imela le še 4kg plusa.  V telesu se mi je nabirala voda in bila sem čist zaotečena - že v prvih dneh nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2006 15:36:47   
mirijam
user posted image  Mal za hec, mal za res: teža gre že v prvih tednih gor, če imaš dvojčke ali trojčkeuser posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2006 19:23:49   
Alisa
Meni je tudi teža začela kar rasti. na začetku sem imela 50 kg zdaj sem na koncu 13 t pa jih imam 55, tud mene je kar groza. sploh zdaj ko sem na bolniški pa ne smem nič delat se kar nabira.
Bomo pol hujšale.

(odgovor članu mirijam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2006 10:51:15   
Reja
Hm, meni je G potrdil, da imam samo eno pikico, pa se vseeno zelo vztrajno širimuser posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2006 11:19:42   
janjja
Jaz sem se prve tri mesece največ zredila! Sploh še nisem vedela da sem noseča pa je tehnica kazala 5kg več! No pol sem si pa na podlagi tega prišla gor da se nekaj dogajauser posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?