|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudne brce, gibi???
27.10.2008 9:56:46   
aleja
Pozdravljene punce!

Lepo vas prosim, razjasnite mi nekaj...
Sem v 18.tednu in že nekaj dni imam občutek, da čutim gibe. Ampak ti "moji" gibi se ne skladajo glih z večino opisov, kot so metuljčki, mehurčki,.... Jaz čutim nekaj drugačnega; in sicer, najprej malo žgečkljiv občutek, potem pa se mi zdi da bi opis ustrezal čisto blagim krčkom. Ampak ne krči kot pri M, ker ne boli, ne ščipa, ampak kot bi čisto rahlo oz. blago čutila gibanje maternice. Ne znam točno opisat občutka, res ne. Traja pa nekaj sekund, nekajkrat, zvečer pa bolj pogosto in bolj intenzivno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudne brce, gibi???
27.10.2008 10:17:09   
Hope2
Jaz jih tudi nisem čutila kot mehurčke ali metuljčke. Čutila sem kot kak nežen trzljaj, oz nežna brcika. Sprva sploh nisem vedela kaj mi zdaj tam spodi trza, ampak pol ko se je začelo stalno ponavljat in večkrat, sem bila prepričana, da je to to.

Pomoje vsak drugače občuti, poleg tega včasih tudi težko opišeš z besedami kaj dejansko občutišuser posted image

(odgovor članu aleja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2008 10:39:06   
ajam27
Tudi pri meni ni bilo nobenih "metuljčkov...". Sama sem imela občutek, da se mi v trebuhu nekaj kotali?! In ravno zato ker sem vedno prebirala o drugačnih občutjih nosečnic ob premikanju otroka sem mislila, da se otrok pri meni ne giblje. Kakor pravijo. 100 ljudi, 100 čudi.
LP

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2008 10:56:16   
borabara
men se je pri prvi in drugi nosečnosti kr neki prelivalo in kot bi mi nekdo kraspal po notranji strani...no take so moje iskušnje.

Pri prvi nosečnosti sem gibe začutila pri 20 t zdej v drugi pa pri 18tuser posted image

lp
nin@

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2008 11:06:29   
Čebel@
jaz sem gibe čutila pri 16t kot bi me nekdo pobožal od znotrej,od 19t pa čutim intezivne brcike.......nii bilo slavnih metuljčkov........se strinjam z eno predhodnico-100 ludi,100 čudi

lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu borabara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2008 11:20:47   
ninca19
tudi jaz sem v 17. tednu in že čutim rahle brcike. tud pri meni niso mehurčki ampak najprej začutim rahlo žgečkanje potem pa rahlo brciko. včasih jih je kar nekaj naenkrat, včasih pa čez celi dan nič, pa jih čutim komi zvečer.
po moje je pri vsaki drugače.

Nina

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?