|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čudna sodelavka...
16.1.2007 14:03:04   
Anonimen
V službi, kjer sem zdaj sem bila sprejeta zadnja izmed 5 punc, ki tukaj delamo. Tiste 4 od prej so bile kar nekaj časa team in zdaj sem kao jaz upadla vmes. Problem je, ker je ena izmed njih a priori uperjena proti meni...pa sploh ne vem zaradi česa? Bistvo je, da ji nisem naredila nič slabega, zadnjič na zabavi od podjetja pa mi je zavrela kri. Ko sem se hecala s sodelavci je kar vskočla vmes in me skušala 'zasenčiti'... tam se je neki na glas smejala, itd.. prava nastopačka, meni pa taki ljudje tudi niso všeč. Sem jo tudi že vprašala kaj je narobe in mi je odvrnila: si preveč nesamozavestna za moje pojme. HALO? zaradi tega ji nisem všeč?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čudna sodelavka...
16.1.2007 14:06:20   
Anonimen
S tem kaže svojo nesamozavest.Morda ji predstavljaš kakšno grožnjo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2007 14:12:07   
Mina1
Kaj pa vem: lahko ji ni všeč nova "konkurenca", se pravi, čuti v tebi konkurenco, ženske pač, ali pa si recimo ti simpatična, to vidijo tudi ostali in njej to ni prav, pa se zdaj šopiri na vse mogoče načine.

Ma ne sekiraj se, postavi se zase, ignoriraj, bodi diplomatska, čeprav vem da je težko, če prideš zadnji in tako.

Verjami, več ali maj je povsod tako, vedno se kje takšna najde, vedno nekomu nekaj ni prav. Upam,d a ne boš z odporom hodila v službo, ker to je najslabše, se ne splača, dokler je samo sodelavka, še gre, težje bi bilo, če bi bila to tvoja nadrejena.

Drži seuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2007 14:36:38   
BLAŽIKA
Ja v tebi vidi konkurenco. user posted image
Kar korajžno v službo in samozavestno.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 14:46:46   
teri
Ne se sekirat!Tam kjer so same ženske v pisarni al pa še huje v oddelku je tako, da je ogromno ljubosumja,opravljanja,itd.Ti bodi taka kot si.Dosti lažje je delat z moškim kolektivom kot z ženskim!Mogoče pa boste čez čas postale še dobre prijateljice!user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 14:47:55   
muki1
Jaz tudi mislim, da si ji konkurenca.

Ob vsem tem branju o sodelavkah, sem še toliko bolj vesela, da je moja takšna kot je. Po svoje čisto nora, ampak pravi zaklad od sodelavke.
I user posted image TANIKAA

< Sporočilo je popravil muki1 -- 16.1.2007 14:48:47 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 14:49:16   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ob vsem tem branju o sodelavkah, sem še toliko bolj vesela, da je moja takšna kot je. Po svoje čisto nora, ampak pravi zaklad od sodelavke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Občutki so obojestranski. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 14:53:04   
Kuba
Tam kjer so same ženske v pisarni al pa še huje v oddelku je tako, da je ogromno ljubosumja,opravljanja,itd.Ti bodi taka kot si.Dosti lažje je delat z moškim kolektivom kot z ženskim!

Imam iste izkušnje!To opravljanje med ženskami pa je kr neki user posted image  Glej kako je danes oblečena, kakšno frizuro ma, kako grozno se je našminkala danes, si slišala da se ločuje?, misliš da šmirgla z direktorjem?.... .za bruhat! Jaz se skušam čimbolj oddaljit od takih neproduktivnih pogovorov.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2007 14:58:02   
teri
Kuba:jaz tudi...če ne morem it stran, se pa delam da poslušam.Ma če me čez 5 min vprašaš o čem so govorile,ti ne bom znala povedat.Ker me NE zanima!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2007 15:50:01   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: teri

Ne se sekirat!Tam kjer so same ženske v pisarni al pa še huje v oddelku je tako, da je ogromno ljubosumja,opravljanja,itd.Ti bodi taka kot si.Dosti lažje je delat z moškim kolektivom kot z ženskim!Mogoče pa boste čez čas postale še dobre prijateljice!user posted image

se popolnoma strinjam

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2007 16:01:43   
lojzika
KOnkurenca si ji

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2007 16:59:28   
SašaR
Hvala bogu, da sem jaz edina ženska v našem teamu, sicer ne vem kako bi me kakšna sprejela. Tudi šef se je odločil da bo imel samo eno žensko notri.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2007 17:06:46   
karmy
ja veš ko neka ženska postane "glavna" v klapi, ne mara potem nobenih vsiljivk, in ne mara da prevzame "njeno" klapo in kjer je bila prej ona oh in sploh.... to sem že jaz opazila ene parkrat in se tudi zdaj dogaja... to je takšna negativna nastrojenost da bi lahko diamant rezu s tem user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2007 18:36:37   
domci
tud jaz mislim da si ji kunkorenca.  Sam ne sekiraj se glavo pokonci pa bo itak jo pomoje ostale že poznajo in vejo kakšna je. Z drugimi pa se boš že ujela samo času daj čas pa bo

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.1.2007 20:44:28   
Anonimen
Tam kjer so same ženske v pisarni al pa še huje v oddelku je tako, da je ogromno ljubosumja,opravljanja,itd.

Jaz imam pa enako dobre in enako slabe izkušnje, ne glede na spol.

Verjetno bi bila reakcija sodelavke enaka, če bi dobila nopvega sodelavca, moškega. Ali bi zbijala vrednost novemu moškemu ali pa vsem ženskam. Ampak to je predvsem njen problem, ne tvoj.

Ti se drži svojega posla, bo najbolje in najmanj časa boš imela za razne pisarniške igrice.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.1.2007 9:19:54   
žirafica
Sama foušija puhti iz te sodelavke. S teboj je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?