|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čuden občutek
10.9.2007 21:58:01   
Miša...
Čer.
mene pa neki zanima. in sicer počasi bo prišu moj PDP, in me zanima, če se je kateri ali če se kateri podobno dogaja.
Ko hodim, ali ko sedim, se zdi tk, da se tam spodi že neki odpira,tak čuden občutek, ko hodim  se mi zdi da mi kr kosti narazn tiščiuser posted image
pa vsake vedno ko grem na wc me še krč spodi zagrabi kot bi blo pred menstruacijo??

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čuden občutek
10.9.2007 22:36:32   
Ilije
Mogoče pa imaš popadke?

(odgovor članu Miša...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2007 22:46:19   
lojzika
Začetek popadkov izgleda tako kot tisto znano špikanje pri menstruaciji, tako da kar bodi za vsak sučaj pripravljena. Ni pa rečeno da bo

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2007 22:59:16   
2ursae
aha, se strinjam s predhodnicama ... sploh če si tik pred rokom. Drži se user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 10:44:39   
san
ja men se je to dogajalo ko sm bila drugi noseča tik pred porodom, sem se odpirala

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 11:14:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2007 11:29:17   
Miša...
Dan..
sem še kr doma, juti imam CTG in pregled pri G. ponoči že spet ni blo za nikamor-krči.
zdle pa me boli malo nad desno ritnico,ko hodim...
skratka zadni dnevi so nznosni, bi rajš menjala zadnji teden za prve tri mesece...user posted image

Bistvo je očem nevidno!!

15.9. 2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?