Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 23.2.2009 9:38:45
|
|
|
|
spelci22
|
Jane77 tudi sama sem šla ta mesec skozi vnetje in točno ob ovulaciji pa ga prej nisem imela že zelo dougo...ja to je normalno da imaš takšen izcedek-sem ga imela tudi sama, pa sem imela Canesten, ampak mi ni nič pomagal samo še bol peklo me je, potem sem si pa delala obkladke iz jogurta pa sem bila v dveh dneh ko nova...ja vnetja naj bi nastala tudi zaradi tega, ker mogoče v telo vnašaš preveč sladkorja...to vem, da je eden izmed vzrokov, drugače pa Pušenjak pravi, da lahko vseeno zanosiš ob vnetju le želja po se takrat zmanjša in občutek ni glih prijeten. tako da brez skrbi... Lp Špelči
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 23.2.2009 9:50:06
|
|
|
|
Jane77
|
Hvala Spelci22 za odgovor!
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 23.2.2009 9:52:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
jaz do sedaj nisem imela nikoli vnetja zdaj v pa so se mi pojavila in sem dobila canesten svečke pa mazilo ampak nič ni pomagalo, pa obhladki in nič pa kamilica ampak za dan ali dva, zdaj pa imam tekočino za intimne dele od lactacid femine in multigyn gel in je stanje po dveh dneh popravljeno; je dosti bolje....
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 23.2.2009 12:27:59
|
|
|
|
bellissima
|
Živjo! Tudi jaz sem prejšnji teden zaključila s svečkami in kremo Canesten. Imela sem ravno tako kot ti neke koščke oz. strdke G mi je rekla, naj takoj pridem nazaj, če ne bo boljše (sedaj upam da je ). Prepovedala mi je tudi uporabo tamponov, mehčalca, dnevnih vložkov,... vse kar ni naravno ne smem uporabljat. Svetovala mi je tudi uporabo kondomov, ker sperma tudi pripomore k takim in drugačnim težavam. To velja seveda za tiste, ki smo na žalost bolj občutljive narave. Glede zanositve sem ji tudi povedala, da delam na tem in mi ni nič rekla, da bi to kaj vplivalo. Tako da kar veselo da delo in upajmo da bomo čim prej !!!
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 23.2.2009 14:01:51
|
|
|
|
emsika
|
tudi meni je G rekla, da ne smem več uporabljati dnevnih vložkov, ker je to menda zelooo nezdravo...
< Sporočilo je popravil emsika -- 23.2.2009 14:03:43 >
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 23.2.2009 14:03:04
|
|
|
|
emsika
|
men je tudi G rekla, da niti pod razno ne smem več uporabljati dnevnih vložkov...boljše da večkrat dnevno menjaš perilo... ups, dvakrat sem napisala.....
< Sporočilo je popravil emsika -- 23.2.2009 14:05:14 >
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 24.2.2009 8:26:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
meni je tudi GIN odsvetoval dnevne vložke pa naj se spodaj po tuširanju ne brišem z brisačami ampak z bombažno plenico (prelikano prej) oziroma z čisto navadnimi robki (temi za nos) naj si jo obrišem, ker najbolje popijejo vodo tudi po potrebi naj se obrišem z robčkom in ne z wc papirjem....pa seveda po tuširanju da jo ˝zračim˝, ponoči pa kr brez spodnjic spat...no, pri meni pomaga...
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 24.2.2009 9:05:14
|
|
|
|
moni30
|
Meni bolj kot Canesten pomagajo Borax vaginalete (Mariborske lekarne) ali pa Floragyn vaginalete (obstaja pa tudi gel, vaginalna raztopina in pena), oboje pa dobiš v lekarni brez recepta. Kar pa se dnevnih vložkov tiče, pa mislim, da je najbolj pomembno, če jih že uporabljaš, da kupuješ tiste brez folije (torej tiste ki dihajo). Pa upam, da se tega sr**** čimprej rešiš.
|
|
|
|
RE: Čuden izcedek - vnetje? 25.2.2009 17:25:00
|
|
|
|
Sunny77
|
Pozdravljene! Tudi jaz imam eno vprašanje za vas... A je katera že poizkusila Multi Gyn Gel ali Lactogyn tablete...imam težave z vaginalno floro (precej belega toka slabega vonja), pa bi pričela z jemanjem tega ...pa verjetno ne vpliva na ev. zanositev, ne Hvala in lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.