Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Črtice na ovulacijskem testu. 20.1.2008 16:54:42
|
|
|
|
trinity22
|
Jaz sem prej tudi delalal te teste pa se nikoli ni črtica obarvala enako intenzivno kot pri kontrolni, ta mesec pa sem nekakko opzila sluz, ki je napovedovala ovolacijo pa se mi je tudi črtica na testerju zelo močno obarvala, tako da mislim da potem do ovolacije še ni prišlo ali pa je že mimo, še poskušaj pa opazuj tudi sluz ... Želim ti veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Črtice na ovulacijskem testu. 21.1.2008 9:28:10
|
|
|
|
pike
|
zdravo, Tudi jaz sem pred 2 mesecema kupila teste z ugotavljanje O. Ko bi naj bili tisti dnevi sem začela in 5 dni testirala. Prve 3 dni sploh črtice ni bilo, 4 dan pa se je že pokazala - je bila lepo vidna a ne močnejša od tiste, ki se itak vidi. No 5. dan pa je več ni bilo, tak, da sem se odločila , da teh testov več ne uporabljam, ker si potem še bolj zmeden. Lp
|
|
|
|
RE: Črtice na ovulacijskem testu. 21.1.2008 13:54:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih uporabljala dva meseca...nikoli ni pokazalo O. Drugi mesece uporabe lističev sem zanosila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?